Tenorgränd 96

Tenorgränd 96

Slutpris

5 350 000 kr


Vällingby— Stockholm

Tenorgränd 96


Slutpris
5 350 000 kr

Vällingby— Stockholm

Attraktiv 3-plans radhus i populära barnvänliga Kälvesta!

Välkommen till detta fantastiska radhus! Nu har ni chansen att förvärva ett 3-plans radhus med villakänsla i barnvänliga Kälvesta.

På entréplan har du en separat rymlig och trevlig hall där de finns förvaring för ytterplagg och skor. Längre in i hallen så finns en öppen halvtrappa som tar dig till kök och vardagsrum, här finns även ett nytt fint helkaklat badrum med värmegolv, Wc, dusch och handfat. I det stilrena vita köket finns bra med arbetsyta och förvaring. Stort fönster som ger ett härligt ljusinsläpp samt en vy över framsidan. I köket har du vita glansiga skåp med trä bänkskiva och stenplattor. Ugn och micro som sitter i högskåp som ger en bra arbetsmiljö. Stor modern separat kyl och frys. Trägolv som går från kök in till vardagsrummet där du möts av luftigt och härligt rum med många fönster som ger bra ljusinsläpp med utsikt över baksidan. Här får du en öppen planlösning med matplats och plats för soffgrupp. Övervåningen består av 3 sovrum, förråd med ingång från trappen och ett liten toalett. Ner på souterrängplan finns två stora sovrum, ena sovrummet har stor garderobsvägg och fönster med altandörr som leder ut på stora altan. Tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Nytt stilrent, helkaklat badrum med värmegolv. Här finns badkar, Wc, handfat med komod och spegelskåp. Intill badrummet och tvättstuga finns ett förråd. Uthyrningsdel går att bygga i källaren genom en extra entrédörr.
Ute på baksidan finns en stor träaltan på ca:100kvm med en liten gräsplätt i mitten med bra odlingsmöjligheter. Ute på gården så finns en mindre lekplats. Här är det bara att flytta in!

-2020 Badrum nedre plan renoverat
-2020 Tvättstuga renoverad
-2020 Målat alla väggar invändigt och tak
-2020 Fixat plåtarbeten på taket
-2020 Renoverat alla trappor
-2020 Kök renoverat
-2020 Elen har gjorts om
-2020 Nya golv
-2020 Målat om ena utsidan på fasaden
-2020 Lagt ny altan ca 100kvm
-2017 Relining av avloppsrör från huset ut till gatan via samfälligheten
-2015 Nyrenoverat badrum
-2010 Nytt yttertak


Boendet har promenadavstånd till flera matbutiker - Hemköp i Kälvesta och vid Björnboda torg finns Coop, postombud. Större köpcentrum och utbud finns i närliggande Vällingby Centrum samt i Spånga.
Två skolor och flertalet förskolor återfinns i närområdet med trygga skolvägar samt parkvägar till lekplatser - bland annat Björnideparken som är en mycket uppskattad lekpark hos barnen.

Varmt välkommen på visning!


Boarea/biarea
136/28 kvm
Driftkostnad
49 889 kr/år
Tomtarea
240 kvm
Rum
6 rum (5 sovrum)
Såld
2021-03-06

Mäklarhuset Vällingby-Hässelby

Denna radhus på Tenorgränd såldes av oss 2021-03-06. Se alla våra försäljningar i Vällingby samt även på Tenorgränd.

Boka värdering
Moa Örnberg, assisterande mäklare i Vällingby-Hässelby

Moa Örnberg

Assisterande mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.