Trolle-Bondes Gata 1 / Nälsta / Stockholm

Möjligt 4:a i trevliga Nälsta!

Slutpris
2 600 000 kr
Boarea
80.5 kvm
Avgift
5 343 kr/mån
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns)
Såld
2020-08-26
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Trolle-Bondes Gata såldes av oss 2020-08-26. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Trolle-Bondes Gata

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Nälsta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna fina stora 3:a med trevligt läge i Nälsta.
Alla rum är genomgående rymliga och erbjuder stora ytor som enkelt kan anpassa och forma för att passa just dig!

Denna lägenhet erbjuder två rogivande och trivsamma sovrum. Rymligt vardagsrum med härlig balkong. Köket går i vitt med rostfri utrustning.
Helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Klädkammare i imponerade storlek.

Matplatsen kan med en enkel vägg göras om till sovrum istället och förvandla denna 3:a göras om till en riktigt bra 4:a, utan att kompromissa med storlek i övriga rum. Luftigt intryck och fint ljus och luftflöde med fönster i två väderstreck. Grönskade område.
Balkongen vätter mot husets framsida och erbjuder härlig kvällssol.

Nälsta i Vällingby/Spånga är ett populärt bostadsområde perfekt för barnfamiljer som ligger mitt emellan Spånga C och Vällingby C. Utbudet av bostäder består mestadels av radhus och villor, en mindre del hyres- och bostadsrättslägenheter finns också i området.
Promenadavstånd till Nälstabadet med simbassänger både för barn och vuxna med gym. Här finns även ett utegym och Nälsta parkour-park. Flera fotbollsplaner och lekparker finns i närområdet. Nära till naturreservat med motionsspår och vackra promenadstråk längs Mälaren, småbåtshamnar, badplatser, minigolf och fiske.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.