Vittangigatan 1

Vittangigatan 1

Slutpris

1 495 000 kr


Vällingby Centrum— Vällingby— Stockholm

Vittangigatan 1


Slutpris
1 495 000 kr

Vällingby Centrum— Vällingby— Stockholm

Välplanerad 1:a med ett attraktivt läge mitt i Vällingby Centrum!

Varmt välkommen till Vittangigatan 1. En välplanerad och mysig 1:a om 23 kvm belägen i en populär förening mitt i Vällingby Centrum. Ett perfekt förstaboende! Lägenheten är i gott skick och består av fina materialval. Rymligt och väl tilltaget allrum med stora fönsterpartier som skapar ett fint ljusinsläpp i lägenheten. Här finns plats för säng, soffa och ett matbord. Golvet pryds av ett vackert parkettgolv i ek och väggarna är vitmålade. Trevlig inglasad balkong. Köket renoverades år 2018 och erbjuder bekvämligheter som bl.a diskmaskin, spis, ugn och kombinerad kyl med ett frysfack. Helkaklat och stambytt badrum förberett för tvättmaskin. Säkerhetsdörr.

BRF Reversalet är en stabil förening med god ekonomi och bra hyresintäkter. Hiss och tvättstuga i huset. Bostaden ligger i Vällingby Centrum som erbjuder ett stort och bra utbud med butiker, mataffärer, restauranger, biograf, förskola, skolor och kommunikationer. Tunnelbanans gröna linje ligger med endast någon minuts promenad från lägenheten och tar dig in till Stockholm City på ca 25 minuter. Från Vällingby går det ett flertalet bussar bl.a till Spånga station med anknytning till pendeltåg. Här finns även närhet till Maltesholmsbadet, Kaananbadet, grönområden och fina promenadstråk.

Välkommen att kontakta mig för mer information!
Moa Örnberg, Mäklarhuset
073-231 38 04


Boarea
23 kvm
Avgift
1 789 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2,5 av 10 (Hiss finns)
Såld
2023-03-29

Mäklarhuset Vällingby-Hässelby

Denna lägenhet på Vittangigatan såldes av oss 2023-03-29. Se alla våra försäljningar i Vällingby samt även på Vittangigatan.

Boka värdering
Moa Örnberg, ansvarig mäklare i Vällingby-Hässelby

Moa Örnberg

Ansvarig mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.