Percy Tamms väg 43

Percy Tamms väg 43

Slutpris

5 300 000 kr


Saltarö— Värmdö

Percy Tamms väg 43


Slutpris
5 300 000 kr

Saltarö— Värmdö

Stor familj/företagarvilla på Saltarö med vidbyggt poolrum

Totalt ca 300 kvm (261 kvm boarea + 48 kvm biarea) med vidbyggt poolhus med inomhuspool, relax/bastu-avdelning samt garage. Nu finns möjlighet att förvärva ett av de få riktigt stora husen på havsnära Saltarö, perfekt för den stora familjen eller företagare. inrymmer stort kök med matplats och utgång till balkong, ca 50 kvm stort vardagsrum med öppen spis/Keddy insatts, Huset har idag 4-5 sovrum med möjlighet till flera, Stor helkaklad tvättstuga, gott om förrådsutrymmen som kan ändras till extra rum,perfekt för företagare. Stor stensatt uteplats med murad öppen spis. Helt privat insynsskyddad plan trädgårdstomt med sol hela dagen, gräsmatta som är omgärdad av hög thujahäck i tre väderstreck och baksida mot allmänning. Gångavstånd till Skärmaröviken. I området finns härliga badstränder, tennisbana och båtklubb. Bra bussförbindelse till Slussen. Välkommen! Huset är besiktat, se även digital styling exempel på renovering.


Boarea/biarea
234/60 kvm
Tomtarea
2 049 kvm
Rum
7 rum (3-5 sovrum)
Såld
2023-12-01

Mäklarhuset Saltsjö-Boo

Denna villa på Percy Tamms väg såldes av oss 2023-12-01. Se alla våra försäljningar i Värmdö samt även på Percy Tamms väg.

Boka värdering

Kenneth Weidenby

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.