Åkervägen 12

Åkervägen 12

Slutpris

900 000 kr


Ribby— Västerhaninge— Haninge

Åkervägen 12


Slutpris
900 000 kr

Ribby— Västerhaninge— Haninge

Välplanerad etta i populärt område!

Trevlig och välplanerad första bostad som med lite kärlek och enklare åtgärder kan bli ett riktigt drömboende. Bostaden har fina parkettgolv, ett renoverat kök samt en praktisk sovalkov. Här erbjuds även bra förvarings lösning i hall med rymlig skjutdörrsgarderob. Tillhörande förråd finns till bostaden.

På Åkervägen 12 bor du bekvämt på första våningen med grönskande utsikt mot föreningens innergård. De stora fönsterpartierna bidrar till ett fint ljusinsläpp. Badrummet är stambytt och utrustat med tvättmaskin.

Brf Ängen är en populär förening med ett centralt läge i Västerhaninge. Här har du lika nära till kommunikationer och serviceutbud som till härliga naturområden och grönskande omgivningar. Föreningen som har genomfört många stora renoveringar under de senare åren och här finns många gemensamma utrymmen som föreningslokal, övernattningslägenhet, tvättstugor, hobbyrum och fina lekplatser för barnen. Föreningen har även en mycket omtyckt odlingsförening där den intresserade kan hyra sin egna odlingslott.

Välkommen på visning!


Boarea
42.5 kvm
Avgift
3 565 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
BV (Hiss finns ej)
Såld
2023-11-24

Mäklarhuset Haninge

Denna lägenhet på Åkervägen såldes av oss 2023-11-24. Se alla våra försäljningar i Västerhaninge samt även på Åkervägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.