Gnejsvägen 9 / Tungelsta-Krigslida / Västerhaninge / Haninge

Välplanerat gavelradhus med bergvärme & underbart solläge!

Slutpris
3 600 000 kr
Boarea/biarea
120/60 kvm
Driftkostnad
12 548 kr/år
Totalareal
275 kvm
Rum
5 rum (3-5 sovrum)
Såld
2018-06-24
Bostaden är såld!

Denna kedjehus på Gnejsvägen såldes av oss 2018-06-24. Se alla våra försäljningar i Västerhaninge samt även på Gnejsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tungelsta-Krigslida är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till detta välplanerade, rymliga gavelradhus om totalt 180 m² med bergvärme i barnvänligt område. Huset är beläget i idylliskt kvarter med självklar grannsämja och kvarterskänsla med stor gemenskap och vacker natur runt hörnet. Tomten gränsar mot allmänning med öppna gräsytor som passar utmärkt för barnens lek och läget skapar extra stora ytor att umgås på.

Huset erbjuder stora sociala ytor och är disponerat på tre plan. Här finns en möjlighet att skapa ett drömboende för hela familjen! På entréplan finns kök med generösa arbetsytor, WC och stort vardagsrum med braskamin med hög mysfaktor. Från vardagsrummet når man den härliga uteplatsen som gränsar mot allmänning. På övre plan finns tre sovrum, badrum, rymlig klädkammare samt möjlighet att skapa ett sovrum till. Källarplanet erbjuder stora ytor med generös gillestuga, flertalet stora förråd och matkällare, tvättstuga samt ytterligare ett förråd som med fördel kan göras om till ett badrum eller bastu.

Fastigheten har löpande underhållits, större renoveringar som tak är gjorda, samt fönster delvis gjort. Den är i genomgående gott skick med visst moderniseringsbehov för den som vill sätta sin egen prägel på bostaden.

Området uppskattas för sin närhet till natur, bra kommunikationer och utmärkta förskolor och skolor. Garage i länga, men möjligheter till parkering i direkt anslutning till huset finns. En av få fastigheter i området med bergvärme, vilket ger låga driftkostnader.

Varmt välkomna till ett hem att trivas i!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn