Prästgårdsängen 33

Prästgårdsängen 33

Slutpris

5 300 000 kr


Västerhaninge— Haninge

Prästgårdsängen 33


Slutpris
5 300 000 kr

Västerhaninge— Haninge

Familjedrömmen - när den är som bäst!

För den bekväma och moderna familjen med riktigt höga krav på sitt boende finns denna stilrena villafastighet, uppförd 2013, snart till försäljning. Här har ingenting lämnats åt slumpen. Du möts utav stilfulla kulörsättningar, två lyxiga badrum, fem sovrum, ett väl genomarbetat och skräddarsytt kök samt underbara sociala ytor med takhöjd och fönster upp till nock vilka bidrar till en fantastisk ljussättning och skapar en harmonisk övergång mellan inne och ute där den härliga uteplatsen med en generös träaltan och ett påkostat SPA-bad finns.
Den uppvuxna och lättskötta trädgården, som gränsar mot allmänning med lekplats och naturstråk, bjuder på välvårdade gräsmattor med ett insynsskyddande ramverk. Villadrömmen gör sig fullkomlig med generös parkeringsplats för flertal fordon samt ett förråd.

Här bor du strax intill Gullringskärrets naturreservat och på bekvämt avstånd till Västerhaninge Centrum med ett brett serviceutbud. Barnen tar sig på tu man hand till skolan och för de yngsta finns mycket god barnomsorg i området.
Utmärkta pendeltågskommunikationer finns såväl som motorväg 73 där Stockholm City nås inom 30 minuter oavsett om du väljer att färdas med bil eller pendeltåg. Inom gångavstånd nås flertal naturupplevelser och fritidsaktiviteter. I närområdet finns golfanläggningar, ridhus och idrottsplatser och det är en mindre cykeltur bort till Årsta Havsbad för ett sommardopp eller härlig skridskoåkning vintertid.

Fastigheten är befriad från fastighetsavgift fram till år 2028 vilket motsvarar en besparing på ca 70 000 kr.

Varmt välkommen till en unik köpchans!


Boarea
127 kvm
Driftkostnad
38 300 kr/år
Tomtarea
481 kvm
Rum
6 rum (5 sovrum)
Såld
2020-10-13

Mäklarhuset Haninge

Denna villa på prästgårdsängen såldes av oss 2020-10-13. Se alla våra försäljningar i Västerhaninge samt även på prästgårdsängen.

Boka värdering

Biljana Milinovic

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, bosniska, kroatiska, serbiska ...+3

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.