Prästgårdsängen 33 / Västerhaninge / Haninge

Familjedrömmen - när den är som bäst!

Slutpris
5 300 000 kr
Boarea
127 kvm
Driftkostnad
38 300 kr/år
Tomtarea
481 kvm
Rum
6 rum (5 sovrum)
Såld
2020-10-13
Bostaden är såld!

Denna villa på prästgårdsängen såldes av oss 2020-10-13. Se alla våra försäljningar i Västerhaninge samt även på prästgårdsängen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Västerhaninge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

För den bekväma och moderna familjen med riktigt höga krav på sitt boende finns denna stilrena villafastighet, uppförd 2013, snart till försäljning. Här har ingenting lämnats åt slumpen. Du möts utav stilfulla kulörsättningar, två lyxiga badrum, fem sovrum, ett väl genomarbetat och skräddarsytt kök samt underbara sociala ytor med takhöjd och fönster upp till nock vilka bidrar till en fantastisk ljussättning och skapar en harmonisk övergång mellan inne och ute där den härliga uteplatsen med en generös träaltan och ett påkostat SPA-bad finns.
Den uppvuxna och lättskötta trädgården, som gränsar mot allmänning med lekplats och naturstråk, bjuder på välvårdade gräsmattor med ett insynsskyddande ramverk. Villadrömmen gör sig fullkomlig med generös parkeringsplats för flertal fordon samt ett förråd.

Här bor du strax intill Gullringskärrets naturreservat och på bekvämt avstånd till Västerhaninge Centrum med ett brett serviceutbud. Barnen tar sig på tu man hand till skolan och för de yngsta finns mycket god barnomsorg i området.
Utmärkta pendeltågskommunikationer finns såväl som motorväg 73 där Stockholm City nås inom 30 minuter oavsett om du väljer att färdas med bil eller pendeltåg. Inom gångavstånd nås flertal naturupplevelser och fritidsaktiviteter. I närområdet finns golfanläggningar, ridhus och idrottsplatser och det är en mindre cykeltur bort till Årsta Havsbad för ett sommardopp eller härlig skridskoåkning vintertid.

Fastigheten är befriad från fastighetsavgift fram till år 2028 vilket motsvarar en besparing på ca 70 000 kr.

Varmt välkommen till en unik köpchans!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Västerhaninge

Västerhaninge är en fantastisk ort ca en halvtimme söder om Stockholm C. Här kan man njuta av närheten till underbara natur-och strövområden samtidigt som kommunikationerna till innerstan och Nynäshamn är alldeles utmärkta. Västerhaninge C erbjuder en småstadskänsla med lokala butiker, bageri och allt man kan behöva.

Centrum med allt man behöver

Västerhaninge har ett stort utbud av service. Västerhaninge Centrum är beläget nära pendeltågstationen med matvarubutiker, specialbutiker, post, banker, apotek, bibliotek och systembolag. Ute i bostadsområdena finns flera närbutiker. Åby har ett litet centrum med flera butiker.

Rekreation och fritid

I Västerhaninge finns Hanvedens idrottsplats med bollplaner, löparbana och ishall. Vid idrottsplatsen finns spårcentral med elljusspår. I norr öppnar sig Hanvedens orörda skogar som är av riksintresse när det gäller natur- och friluftsliv. Norr om idrottsplatsen ligger Nytorps ängar med ett flertal bollplaner. Österut ligger Blåkulla ridanläggning. Närhet finns även till Årsta havsbad som man smidigt kan ta sig till med buss eller bil. Här kan man njuta av utmärkta badstränder med kiosker, restauranger och allt som hör skärgården till.

Kommunikation

Från Västerhaninge kommer man snabbt och smidigt ut på 73:an/Nynäsvägen och med bil tar det ca 20 minuter in till stan. Från Västerhaninge C, som ligger en kort promenad bort, finns ett flertal busslinjer samt pendeltåg. Med tåget tar det ca 30 minuter in till stan.

Skola, barn- och äldreomsorg

I Västerhaninge finns ett flertal skolor för alla stadier och flera förskolor. Berga naturbruksgymnasium har inriktning jord, hästhållning, miljö- och naturvård. Västerhaninge sjukhem ligger nära centrum. Parkvillan är ett servicehem för äldre.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.