Solhemsvägen 1

Solhemsvägen 1


Västerhaninge— Haninge

Solhemsvägen 1Västerhaninge— Haninge

Välplanerad trea - Renoveringsobjekt!

På Solhemsvägen 1 erbjuds du nu en stor och rymlig trea om 77 kvadratmeter i populära Ribby. Bostaden har nyligen fått ett nytt badrum då föreningen har genomgått stambyte.

Lägenheten har ett optimalt läge i området med stor inglasad balkong med utsikt mot innergården och optimalt solläge i söder. Under sommarhalvåret fungerar detta som ett extrarum och med lite infravärme kan du nyttja den härliga balkongen året om. Treorna på Solhemsvägen har endast en bärande pelare i mitten av bostaden så planlösningen kan med enkla medel göras om utefter just ditt behov. Idag präglas den av stora sociala ytor mellan vardagsrum och balkong, två sovrum i bra storlek samt en rymlig klädkammare/förråd. Med enkla medel går det även att skapa ett ytterligare sovrum/arbetsrum via förrådet.

På Solhemsvägen bor du med direkt närhet till både grönskande omgivningar med härliga strövområden såväl som goda kommunikationer, mataffär, pizzeria och skolor. En kort promenad bort finner du Västerhaninge centrum samt pendeltågsstationen som tar dig till centrala Stockholm på 30 minuter.

Varmt välkommen till Solhemsvägen 1!


Boarea
77 kvm
Avgift
6 601 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2023-12-18

Mäklarhuset Haninge

Denna lägenhet på Solhemsvägen såldes av oss 2023-12-18. Se alla våra försäljningar i Västerhaninge samt även på Solhemsvägen.

Boka värdering
Patrik Granlund
Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad