Vårbruksvägen 38 / västerhaninge / Haninge

Nyproducerad och bekväm villa på Nedersta ängar!

Slutpris
5 400 000 kr
Boarea
168,5 kvm
Driftkostnad
30 750 kr/år
Totalareal
769 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2019-04-12
Bostaden är såld!

Denna villa på vårbruksvägen såldes av oss 2019-04-12. Se alla våra försäljningar i Västerhaninge samt även på vårbruksvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av västerhaninge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Påtagligt hög livskvalité erbjuds familjen som önskar sig en väl omhändertagen, nyproducerad villa (2013) i mycket fint skick även besiktningsmässigt där stort utrymme lämnats till det sociala familjelivet samt fritidsaktiviteter förenat med bekvämligheter som en nybyggd fastighet erbjuder. Denna otroligt välplanerade villa om 7 rok belägen i Västerhaninges nybyggda villaidyll på Nedersta ängar har riktigt låga driftskostnader samt, ett för området, oslagbart fritt läge med gångavstånd till utmärkt service, skolor och kommunikationer.
Här erbjuds bekväma och moderna villafaciliteter så som fem sovrum, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, två stora badrum varav ett med badkar samt härligt allrum med tak upp till nock med synliga bjälkar och stora fönster där ljuset fullkomligt flödar in.
På den plana trädgårdstomten som lämpar sig för den bekväma familjen finns generösa gräsytor där robotgräsklipparen sköter jobbet. Oändliga odlingsmöjligheter samt mycket utmärkta vistelseytor i det underbara uterummet mot söder samt på träaltanen som sträcker sig runt från söder till väst. Praktiskt förråd samt vidbyggd carport och uppställningsyta för familjens samtliga fordon finns utanför huset. Fastigheten är befriad från fastighetsavgift fram till år 2029, motsvarande en besparing på ca 7800 kr/år.

Strax utanför fastigheten finns lantliga ängar och härliga naturstråk samt områdets lekpark. På bekvämt avstånd nås Västerhaninge Centrum med ett brett serviceutbud som exempelvis flertal livmedelsbutiker, restauranger, systembolag, gym, banker mm. Barnen tar sig bekvämt till skolan och mycket god barnomsorg finns i området med allt från förskola till högstadium. Utmärkta kommunikationer finns och inom 30 minuter nås Stockholm City oavsett om du åker pendeltåg eller bil. Närområdet erbjuder golfanläggningar, ridhus och idrottsplatser och det är en mindre cykeltur bort till Årsta Havsbad för ett sommardopp eller härlig skridskoåkning vintertid.

Varmt välkommen till ett bekymmersfritt villaliv och unikt tillfälle samt en upplevelse på plats!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration