Cronhamns Gata 6A

Cronhamns Gata 6A

Slutpris

16 025 000 kr


Stadskärnan— Vaxholm

Cronhamns Gata 6A


Slutpris
16 025 000 kr

Stadskärnan— Vaxholm

VILLAKÄNSLA I SEKELSKIFTE MED EGEN BADBRYGGA | MAGISK SJÖUTSIKT | MÖJLIGHET TILL BÅTPLATS

Välkommen till en elegant och vacker paradvåning i sekelskifte med magisk sjöutsikt! Fastigheten har ett helt unikt och privat läge i stadskärnan med grönskade park på sjötomt vid Vaxholms kastell. Här bor man bland annat med badrocksavstånd till egen brygga med tillhörande badhus och möjlighet till båtplats runt husknuten. Bostaden består av två lägenheter som i dagsläget är omgjord till en pampig paradvåning. Möjlighet finns att återställa till två för den som önskar.

ENTRÉPLAN
Här välkomnas ni in genom egen ingång med vackra dubbeldörrar till spatiös entréhall. Detaljerna av sekelskifte och paradvåning är påtaglig så fort man kliver in; takhöjden är enorm, vacker fiskbensparkett, stora flaggfönster, snickeridetaljer och allt i perfektion till påkostade materialval i harmoni med husets karaktär. Här möts man av stora sällskapsytor, flertalet öppna eldstäder, platsbyggt bibliotek, påkostat kök med goda arbetsytor och förvaring, badrum med dusch, direktaccess till balkong och uteplats i parkmiljö samt slående sjöutsikt i alla rum.

ÖVRE PLAN
Från entréhallen leder ståndsmässig trappa om sju meters takhöjd er till bostadens mer privata delar. Här finner ni tre väl tilltagna sovrum, storslaget sällskapsrum med öppen spis, wc/gästtoalett, badrum med badkar och dusch, rymlig tvättstuga samt balkong med strålande utsikt över norra Vaxholmsfjärden och Skarpö. Här finns också en extra utgång/ingång till våningsplanet.

Vaxholm
Skärgårdsidyllen Vaxholm med sitt centrum på Vaxön är idag en av de mest attraktiva kommunerna i Stockholms närhet. Vacker natur, pittoresk småstadsidyll, möjlighet till bad och båtliv och goda kommunikationer till Stockholms innerstad är några av anledningarna till att så många vill bo i Vaxholm. Det finns gott om restauranger mysiga caféer och butiker. Njut av båtlivet med småbåtshamnen och Vaxholmsbåtarna som tar dig ut i skärgården eller in till Stockholm.

Varmt välkommen till Vaxholms i särklass vackraste paradvåning med egen badbrygga, magiskt sjöutsikt och möjlighet till båtplats runt husknuten!

Mer information kommer inom kort.
Tveka inte att ta kontakt med mig om du har några frågor eller funderingar.
Reg Fastighetsmäklare Wictoria Nilsson tel 0739-85 27 72


Boarea
ca 233 kvm
Avgift
13 556 kr/mån
Rum
6 rum (3-4 sovrum)
Våning
1 och 2 (Hiss finns ej)
Såld
2023-04-28

Mäklarhuset Vaxholm

Denna lägenhet på Cronhamns Gata såldes av oss 2023-04-28. Se alla våra försäljningar i Vaxholm samt även på Cronhamns Gata.

Boka värdering

Wictoria Nilsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.