Ankarvägen 18

Ankarvägen 18

Slutpris

4 270 000 kr


Löjvik— Vaxholm

Ankarvägen 18


Slutpris
4 270 000 kr

Löjvik— Vaxholm

5 rok i populära Löjvik med två uteplatser, nyrenoverat kök och ny luftvärmepump!

Hemtrevlig bostad om 5 rok i barnvänliga Löjvik!

Välkommen till denna mysiga familjeidyll i populära Löjvik på Resarö.
En hemtrevlig bostad om 116,5 kvm med ett fint läge och två trevliga uteplatser. Här finner ni även ett modernt nyrenoverat kök från 2021 med smakfull färgsättning som harmonierar väl med resten av färgsättningen i huset.
Köket ligger med delvis öppen planlösning mot vardagsrummet, fyra lättmöblerade sovrum, två fräscha badrum och gott om förvaringsutrymmen.

Barnvänligt område med bilfria gångvägar där barnen kan cykla ostört samt med ett flertal lekplatser utanför ytterdörren. Ett boende med naturen som granne och närhet till hav och goda kommunikationer.


OMRÅDET

Ett stenkast från bostaden finns även bad och båtplats. Med en promenad på cirka fem minuter nås badbrygga och båtbrygga RBK, där man kan ställa sig i kö för båtplats.
I närområdet ligger Skärgårdsholkens och Äppelängens förskolor inom tryggt promenadavstånd, endast några minuter från bostaden.

Resarö skola med årskurserna F – 6 når man via en gångtunnel från Bygårdsvägen, en promenad på 3 – 4 minuter. Närhet finns även till ICA affär som erbjuder allt du kan tänkas behöva. Sommartid erbjuds även blomsterhandel ute på parkeringen.
Närhet till bussförbindelse med buss 682 till Engarn där man tar buss 670 vidare till Stockholm eller Vaxholm, vid rusningstrafik går även buss 682 direkt från Stockholm till Ytterby.

Cirka 1.5 kilometer ifrån Löjvik ligger en nyanlagd konstgräsplan som stod klar 1 Oktober 2022.

För den naturälskande finns underbara Killingeskogen där man har möjlighet till härliga skogspromenader och bad vid Killingeudd.
Cykelavstånd till Badviken med sandstrand och ombyteshytter.

Vid Paviljongen finns det tennisbanor och café som är öppet under sommarhalvåret, här brukar öns invånare fira Midsommarafton med dans kring stången, även Valborgsmässofirande.

På Ytterbyuddvägen hittar man den lilla restaurangen i hemmamiljö, Husmor Lisa, där du kan spisa en god middag med utsikt över vattnet.

Varmt välkommen hem!

Tveka inte att ta kontakt med mig om du har några frågor eller funderingar!
Varma hälsningar,
Reg. Fastighetsmäklare Angelica Brehmer tel 073-6230655


Boarea
116.5 kvm
Avgift
5 736 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2023-02-03

Mäklarhuset Vaxholm

Denna radhus på Ankarvägen såldes av oss 2023-02-03. Se alla våra försäljningar i Vaxholm samt även på Ankarvägen.

Boka värdering

Angelica Brehmer

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.