Fredriksbergsvägen 11

Fredriksbergsvägen 11

Slutpris

3 200 000 kr


Vaxön— Vaxholm

Fredriksbergsvägen 11


Slutpris
3 200 000 kr

Vaxön— Vaxholm

Ljus och nyrenoverad bostad med balkong på populära Fredriksberg. Möjlig fyra!

VISNING EFTER DINA ÖNSKEMÅL, vänligen kontakta mäklare Angelica Brehmer för tidsbokning!

Välkommen till denna trivsamma lägenhet i den populära föreningen på Fredriksberg.

Lägenheten har en öppen planlösning och bjuder på gott om sociala utrymmen, både för familjen som för gästerna. Väl tilltagen balkong i soligt läge och här finns det plats för härliga middagar och avkopplande stunder mot gröna omgivningarna. Kök med bra arbetsytor, två bra sovrum och en rejäl klädkammare/förråd med fönster som även går att använda som sovrum om så önskas. Badrum med såväl badkar som tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare.

Endast ett stenkast bort finns det en badstrand för den som vill ta sig ett dopp i kvällssolen. Här finns också en strandpromenad och båtbryggor alldeles i närheten. Med närhet till Bogesundslandet där det finns friluftsområde, fantastisk för bär- och svampplockning. Vid Bogesunds slott finns ridhus och en trevlig golfbana. Skolor, förskolor, idrottshallar och livsmedelsaffär finns i närheten.

Du tar dig enkelt med bil in till Stockholm på 40 minuter eller varför inte ta Vaxholmsbåten till City på mindre än en timme där du har både wi-fi och morgonkaffe. Med buss tar du dig enkelt till bland annat Danderyds sjukhus där flertalet förbindelser finns. Varmt välkommen till skärgårdens huvudstad!


Boarea
ca 86.8 kvm
Avgift
5 247 kr/mån
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Våning
3 (Hiss finns)
Såld
2020-08-12

Mäklarhuset Vaxholm

Denna lägenhet på Fredriksbergsvägen såldes av oss 2020-08-12. Se alla våra försäljningar i Vaxholm samt även på Fredriksbergsvägen.

Boka värdering

Angelica Brehmer

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.