Kulladalsvägen 17

Kulladalsvägen 17

Slutpris

2 200 000 kr


Vaxön— Vaxholm

Kulladalsvägen 17


Slutpris
2 200 000 kr

Vaxön— Vaxholm

Totalrenoverad och ljus 2:a i populärt område

Välkommen till denna ljusa genomgående renoverade 2:a med egen ingång! Köket går i mattvitt med mörkt kakal och har utgång till den inglasade balkongen där du kan njuta av morgon solen. En mycket bra planerad lägenhet med gott om förvaring i stilrena garderober med spegelglas. Genomgående vita väggar samt ekparkett, bostadens ljusinsläpp genereras av gavelläget samt placeringen av de stora fönstrerna. Fräscht badrum med allt du behöver samt även plats för tvättmaskin. Bostaden har sin egen trappa och ingång och ger därmed en mer privat känsla.

Lägenheten ligger lugnt beläget nära både badbrygga samt båtklubb. Här kan du njuta av du fina strövområden och elbelyst motionsslinga längs med vattnet. Stor lekplats finns i området. Det finns både kanotklubb och båtklubb som anordnar läger under somrarna. Med buss 670 tar du dig enkelt till Danderyds Sjukhus där det finns många bussar samt tunnelbana som tar dig vidare in till Stockholm. I centrala Vaxholm känner du småstadsidyllen med både restauranger, caféer, affärer, systembolag, bibliotek, vårdcentral och banker.


Boarea
55 kvm
Avgift
4 305 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 (Hiss finns ej)
Såld
2019-10-24

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.