Kustjägargränd 1

Kustjägargränd 1

Slutpris

5 620 000 kr


Rindö— Vaxholm

Kustjägargränd 1


Slutpris
5 620 000 kr

Rindö— Vaxholm

Flytta ut till Skärgården och njut av vacker havsmiljö!

Det är en ära att få presentera denna nyproducerade bostad om 4 rok och med direkt havsutsikt över Rindö Hamn. Här bor du i en exklusivt utrustad lägenhet med stor uteplats, kök med köksö från Vedum och öppen planlösning mot vardagsrummet, två badrum, varav ett med tvättmaskin och torktumlare, samt tre välplanerade sovrum.
Bostaden har stora fönsterpartier i två olika väderstreck och ett fantastiskt ljusinsläpp.
Att bo i skärgården blir knappast bättre än så här! Ett tillfälle som detta vill man inte missa - Välkommen till boendet med det där lilla extra!

Här finns gott om plats för dig som vill dra nytta av närheten till naturen och äventyret. Här trivs både ung som gammal i ett härligt, lugnt och barnvänligt område. Samtidigt finns Stockholm och storstadslivet på ett bekvämt pendlingsavstånd.

Ett boende med endast ett stenkast till ångbåtsbrygga, buss- och båtförbindelse. Här erbjuds Lanthandel med stort utbud, kontorshotell på Överkstan, flertalet restauranger så som Oxen & Djupet, Batteriet, Murres Bar & Kök samt Kajkanten. Du kan även njuta av goda ostar från prisbelönta Anna på Ostmakeriet. På ön finns även ölbryggeri och kafferosteri. Även dessa aktörer har vunnit fina priser. Väl värt ett besök. Har du övernattande gäster som vill bo lite privat finns även Rindö B&B nere i hamnen som drivs i ny regi. Här bor du i ljusa rum med en takhöjd på över 4 meter som ger en härlig känsla av rymd. Här kan du hyra cykel eller fatbikes och smidigt ta dig runt och uppleva ön.
För den tränings intresserade finns det stort utbud via gym på Fysio + samt utegym. Ka1IF erbjuder många olika träningsformer för både de små och stora, samt elljusspår.
Förskola och skola upp till åk 6.

Möjlighet att ha båtplats för egen båt finns precis utanför bostaden. Med promenadavstånd når ni även Måldepån, här finns både strand, badbrygga samt grillplats. Att bo på en ö i Stockholms skärgård blir inte mycket enklare än så här!

Samtidigt finns Stockholm och storstadslivet på ett bekvämt pendlingsavstånd.
- Endast 45 min till innerstan med bil samt ca 1h och 15 min med buss eller båt.
Turerna med pendlingsbåt har utökats med fler avgångar samt en båt med färre stopp vilket ger dig snabbare resväg in till stan än tidigare. Från Rindö Västra tar du dig till Strömkajen på 1h och från Grenadjärbryggan på 1h och 20 minuter.
http://www.skargarden.se/tva-nya-linjer-fordubblar-batpendlingen/

Bilfärjan har tät tur förbindelse alla veckans dagar året om. Vad passar bättre än att under några minuter varje dag på väg in till jobbet få njuta av en vacker tur på havet medan du njuter av medhavd kaffe eller te och samtidigt läsa morgontidningen? På vägen hem lämnar du stressen på fastlandet och njuter av lugnet, naturen, samt den friska luften och möjligheterna som Rindö ger!

Välkommen på visning där jag med glädje berättar mer för just dig hur fantastiskt ö-livet är!


Boarea
ca 107 kvm
Avgift
4 937 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 av 5 (Hiss finns)
Såld
2020-12-18

Mäklarhuset Vaxholm

Denna lägenhet på Kustjägargränd såldes av oss 2020-12-18. Se alla våra försäljningar i Vaxholm samt även på Kustjägargränd.

Boka värdering

Angelica Brehmer

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.