Kvarnstigen 6

Kvarnstigen 6

Slutpris

4 350 000 kr


Edholma— Vaxholm

Kvarnstigen 6


Slutpris
4 350 000 kr

Edholma— Vaxholm

Ut med fendrarna, upp med tamparna på teakdäcket och lägg till vid bryggan. Placera sjökorten i torr förvaring, häng upp flytvästarna på sina krokar i sjöboden och kasta sydvästen på bänken. Välkommen till denna grönskande sjötomt på skärgårdsdrömmen Edholma!

På denna soliga fastighet finns Storstuga om 3rok, förrådsbyggnad med kall maskindel samt varm förrådsdel. Intill den generösa bryggan ligger bastubyggnad/sjöbod med förråd samt en fristående redskapsbod. Uppe på berget ligger en gäststuga med 1 sovrum samt pentry. Fantastisk sjöutsikt som endast begränsas av de vackra spröjsen.

Goda vänner kan enkelt lägga till vid bryggan som ligger i skyddat läge eller åka Vaxholmsbåt till ångbåtsbryggan som traffikeras året runt (ca 15 min gångväg).

Tomtens grönska ger en vacker brytning mot det blå vattnet och får oss genast att tänka på spring, lek, bad, goda middagar med familj och vänner, öns populära midsommarfirande och simskolan i Badviken.

Segelbåtsdjup vid bryggan!

Anslutning till kommunalt VA- finns vid tomtgräns.


Boarea
60 kvm
Driftkostnad
16 400 kr/år
Tomtarea
3 180 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Byggnadstyp
1-plansvilla
Såld
2015-01-16

Mäklarhuset Varberg

Denna fritidshus på Kvarnstigen såldes av oss 2015-01-16. Se alla våra försäljningar i Vaxholm samt även på Kvarnstigen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.