Skarpövägen 27B

Skarpövägen 27B

Slutpris

11 500 000 kr


Skarpö— Vaxholm

Skarpövägen 27B


Slutpris
11 500 000 kr

Skarpö— Vaxholm

Drömvilla i sekelskiftesstil!

Välkommen till denna fantastiska nyproducerade villa i sekelskiftesstil belägen på en fin tomt om ca 3000kvm på den eftertraktade ön Skarpö. Denna villa har allt du kan önska dig och mer därtill!

Villan om ca 220kvm är fördelat på två våningsplan med badrum på varsitt plan, stor och praktisk hall, kök, tvättstuga, sovrum/kontor samt matsal/vardagsrum på entréplan. Fyra välplanerade sovrum på övervåningen och ett fint allrum som kan nyttjas som vardagsrum vilket knyter samman rummen på övervåningen.

- Köket, från Kvik, är en dröm för varje familj och alla matälskare. Det är utformat med noggrannhet och fin kvalitet för att ge dig en känsla av lyx och socialt umgänge. Badrummen är också av högsta kvalitet och med en stilren design som passar perfekt in i denna villa i sekelskiftesstil. Allt kakel är från Bricmate, känt för sin höga kvalitet och fantastiska design.

- Plejd systemet som installerats i villan kommer att ge dig möjligheten att kontrollera all belysning och atmosfärer i huset, med bara några få tryck på din telefon eller surfplatta. Tänk dig att kunna dimma lamporna för att skapa en mysig stämning under en romantisk middag eller öka belysningen för att få en ljus och produktiv arbetsmiljö.

- Golven i denna villa är i vacker parkett från Heritage Tarkett, vilket skapar en varm och inbjudande atmosfär. Parketten är robust och hållbar så att du kan känna dig trygg med att det kommer att hålla i många år framöver.

- 3 glas isolerfönster från RM fönster Vimmerby.
- massiva trädörrar vilket ger exklusiv känsla.
- takhöjd om 2,8m

Övriga positiva delar med denna villa och tomt är följande:

- Förberett för kamin med skorsten och tilluft.
- Avloppet är förberett för att koppla på till gästhus och tomrör för vatten till gästhus/garage finns i marken.
- Elrör för montering av solceller är förberett.
- Fiber indraget till tomtgräns och tomrör för fiber indraget i huset.

I bygglovet ges möjlighet att bygga garage, attefallare och växthus för dig som önskar utveckla tomten med mer bebyggelse. Allt för ett optimalt boende.

Kort sagt, denna villa i sekelskiftesstil på Skarpö är perfekt för dig som vill ha allt! Från den eleganta designen till de högkvalitativa materialen och det senaste inom smart teknologi.

Skarpö är en ö belägen i Vaxholms skärgård, som är en del av Stockholms skärgård. Ön är omgiven av det klara vattnet i Östersjön och erbjuder vackra vyer och lugn atmosfär för besökare som söker en avkopplande och naturskön miljö.

På ön finns flera trevliga promenadvägar där besökare kan njuta av naturen och det omgivande landskapet. En av de mest populära platserna på ön är Skarpöberget, som ligger på den högsta punkten av ön och erbjuder fantastisk utsikt över havet och skärgården.

På ön finns också flera fina badplatser där besökare kan ta ett dopp i det friska vattnet under sommarmånaderna.

På grannön Rindö finns även där fina promenadstråk och kollektivtrafik.

På Syrran & Jag avnjuter du en god lunch eller middag medan skvalpande vågor påminner dig om den vackra plats du bosatt dig på. Eller varför inte ta en tur över Oxdjupet till Fredriksborg för en fika, lunch eller middag. I området finns även kontorshotell, Rindö Hamn Bed and Breakfast samt möjlighet till båtplats för egen båt.

För den aktiva finns alla möjligheter till motion - antingen genom den lokala idrottsföreningen KA1IF:s gedigna träningsutbud, på inomhusgymmet FysioPlus, på tennisbanan , utegymmet eller i elljusspåret. I de intilliggande skogarna finns både bär och svamp.

I Rindö Hamn ligger också öns populära skola för årskurs F-6 och i området finns en vacker lekpark, tillika äppellund. Rindös fina förskola ligger 1,5 km bort med sina stora gårdar och generösa lokaler. Mitt på Rindö finns Lanthandeln med generösa öppettider året om och med bra utbud. Utöver det vanliga sortimentet så erbjuds det även färska frukter och bär, grönsaker, nybakat bröd, närproducerat kött från Skarpö Gård samt postservice.


Sammanfattningsvis är Skarpö en vacker ö i Vaxholms skärgård som erbjuder en lugn och naturskön miljö endast ett stenkast från Vaxholms stadskärna med allt vad den har att erbjuda i form av restauranger, populära butiker och caféer, skolor, gym etc. Bilfärjan har täta förbindelser med många och täta avgångar varje dygn för att enkelt ta er ut till en mycket trygg och lugn skärgårdsmiljö på Skarpö. Här bor man granne med vacker natur -och hav, badrocksavstånd till avskilda badplatser och möjlighet till närliggande båtplats. Här lever man ett harmoniskt liv med guldkant på tillvaron med lätt pendling via SL pendlarbåten som tar er direkt in till Stockholm.

Här vill man bo, leva och vara!

Varmt välkomna på visning!


Boarea
ca 220 kvm
Tomtarea
3 052 kvm
Rum
7 rum (4 sovrum)
Såld
2023-08-17

Mäklarhuset Vaxholm

Denna villa på Skarpövägen såldes av oss 2023-08-17. Se alla våra försäljningar i Vaxholm samt även på Skarpövägen.

Boka värdering

Angelica Brehmer

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.