Solövägen 10

Solövägen 10

Slutpris

6 600 000 kr


Rindö— Vaxholm

Solövägen 10


Slutpris
6 600 000 kr

Rindö— Vaxholm

På populära och efterfrågade Solövägen finns nu möjligheten att kunna bli ägare av en optimal familjevilla med utmärkt läge och havsutsikt! Här kan du njuta av det glimrande havet och lyssna in det underbara ljudet från vågorna och båtarna - allt från din egen tomt och uteplats!
Ta på dig morgonrocken, promenera ner till härliga Grönviksbadet som du når med endast ca 250 meters avstånd för ett härligt dopp, charmig strand och badbrygga. Klippbad finns ett stenkast bort!

Här bor du i ett mysigt och tryggt område med närhet till flertalet bad- och båtplatser. Möjlighet till båtplatser finns både i Rindö Hamn samt vid Rindöbaden.

Säljarna har redan låtit utföra en överlåtelsebesiktning samt tecknat dolda fel försäkring. De stora renoveringarna är redan klara så som takbyte, nya 3-glas isolerfönster, ny el dragen, bergvärme och täljstenskamin installerad samt en ny och fräsch tvättstuga med duschdel och bastu! Dessutom dränerat!

Med allt du kan önska för hela familjen finner ni öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med magisk utsikt över Solöfjärden i härligt söderläge.
-Två fina sovrum på entréplan, tre fina och rymliga sovrum på bottenplan, samt ett underbart extra rum som kan nyttjas som ett lyxigt master bedroom med walk in closet, eller som ett härligt vardagsrum, eller varför inte en yta där alla barnen kan leka fritt, detta rum finner ni på suterrängvåningen.
-Något alldeles extra är det vältilltagna uterummet med glasfönster som kan skjutas åt sidan för att låta solens strålar värma dig! En perfekt plats för det stora midsommar sällskapet, alltid skönt när regnskuren kommer vid sillunchen. När det lider mot jul kan ni fira stort även på denna plats. Infravärmen ger härlig värme och här ges både plats för långbord och dans runt granen. Jag förstår att ni redan nu längtar!

Badrummet på entréplan är både rymligt och smakfullt med både dusch och badkar. På nedre plan finns en fint renoverad tvättstuga med dusch och bastu avdelning. Smakfullt inrett likt den gäst wc som finns i anslutning.
Huset erbjuder även extra ytor för hemmakontor. Självklart finns fiber installerat via Rindö Fiber.
Tomten har stor potential och ytor för lekfulla barn med mycket spring i benen. Isolerat garage finns och parkeringsplats på uppfart.

Här erbjuds Lanthandel med stort utbud, kontorshotell på Överkstan där du på lunchen kan paddla kajak eller sup, flertalet restauranger så som Syrran & Jag på Rindö,, Batteriet, Murres Bar & Kök samt Kajkanten. Du kan även njuta av goda ostar från prisbelönta Anna på Ostmakeriet. På ön finns även ölbryggeri och kafferosteri. Även dessa aktörer har vunnit fina priser. Väl värt ett besök. Har du övernattande gäster som vill bo lite privat finns även Rindö B&B nere i hamnen som drivs i ny regi. Här bor du i ljusa rum med en takhöjd på över 4 meter som ger en härlig känsla av rymd. Här kan du hyra cykel eller fatbikes och smidigt ta dig runt och uppleva ön.
För den tränings intresserade finns det stort utbud via gym på Fysio + samt utegym. Ka1IF erbjuder många olika träningsformer för både de små och stora, samt elljusspår.
Förskola och skola upp till åk 6.

Ja, på Rindö finns allt du kan önska helt enkelt!

Välkommen till skärgårdsidyllen Rindö!


Boarea/biarea
169/119 kvm
Driftkostnad
74 271 kr/år
Tomtarea
1 013 kvm
Rum
7 rum (6 sovrum)
Såld
2022-01-25

Mäklarhuset Vaxholm

Denna villa på Solövägen såldes av oss 2022-01-25. Se alla våra försäljningar i Vaxholm samt även på Solövägen.

Boka värdering

Angelica Brehmer

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.