Torggatan 16 D / Centrala Vaxholm / Vaxholm

Slutpris
2 470 000 kr
Referensnummer
135 812
Boarea
62 kvm
Avgift
3 456 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Såld
2014-07-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Torggatan 16 D såldes av oss 2014-07-21. Se alla våra försäljningar i Vaxholm

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrala Vaxholm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till denna stilfullt renoverade bostadsrätt om 2rok. Ett boende mitt i stan med hiss, väl tilltagen balkong och öppen planlösning som bjuder in till umgänge. Lägenheten ligger i gavelläge och är genomgående vilket gör att man välkomnar solens strålar från 3 vädersträck och fördelar dem på ett naturligt sätt genom lägenheten. Ett luftigt och rymligt boende med materialval som talar för kvalitet.

Ett boende mitt i Vaxholms stadskärna beläget i Norrhamnen det vill säga med butiker, prästgårdens vackra trädgård, badmöjligheter och caféer runt knuten.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.