Sök Meny
Såld

Vaxholm - Rindö / Västra Kasernvägen 8

Rymlig 3:a med fantastisk utsikt

Varmt välkomna till denna nyproducerade 3:a på 98 kvm. Bostaden ligger i regementets före detta kaserner och när de renoverade husen så behöll dem den gamla charmen bland annat med en helt fantastisk takhöjd och djupa fönsterbågar. Här lever du och bor med havet som granne. Bostaden ligger på tredje våningen och hiss finns i huset. Köket och vardagsrummet är husets hjärta och här finns det plats för många härliga och sociala stunder. Kyl och frys samt diskmaskinen är integrerade i det stilrena köket. I och med den generösa takhöjden så har du alltid gott om förvaring i köksskåp och lådor men även i bostadens klädkammare som finns i hallen. Badrummet är helkaklat med golvvärme och har alla bekvämligheter och uppfyller alla krav på ett badrum idag, tvättmaskin och torktumlare med en arbetsbänk ovanför, samt gott om plats för badrumsskåp.

Sovrum nummer två kan man välja att disponera som sovrum, barnrum eller som idag ett kombinerat gästrum och kontor.

Med närhet till såväl Stockholms södra som norra sida når man innerstan med bil på ca 45 min. Eller varför inte börja dagen med att ta skärgårdsbåten in till stan samtidigt som du kan äta din frukost och vara uppkopplad med fri wi-fi om du behöver. Ett boende, ett hem med närhet till ångbåtsbrygga, buss- och båtförbindelse, ostmakeri, bryggeri, restaurang och naturliv.

I närområdet finns även lanthandel, löpspår och skola (förskola upp till åk 6). Möjlighet att ha båtplats för egen båt finns i Rindöhamn endast 5 minuter från bostaden. Att bo på en ö i Stockholms skärgård blir inte mycket enklare än så här.

Sponsrade länkar
Vaxholm / Rindö
Västra Kasernvägen 8
Slutpris: 3 160 000 kr
Boarea: 98 kvm
Avgift: 4 881 kr/mån
Driftkostnad: 668 kr/mån
Rum: 3 rum (2 sovrum)
Våning: 3 av 4 (Hiss finns)
Såld: 2017-08-29
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Vaxholm / Västra Kasernvägen