Albatrossvägen 32 / Vendelsö / Haninge

Underbar 1,5:a med uteplats om 18 m²!

Slutpris
1 840 000 kr
Boarea
43 kvm
Avgift
2 148 kr/mån
Rum
1,5 rum
Våning
BV (Hiss finns ej)
Såld
2019-09-25
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Albatrossvägen såldes av oss 2019-09-25. Se alla våra försäljningar i Vendelsö samt även på Albatrossvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vendelsö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till Albatrossvägen 32, en pärla mellan lugnet och pulsen. Här finner ni ett boende för er som bara vill flytta in och njuta av allt som både området och bostaden har att erbjuda.
Bostadens 43 m² genomsyras av smakfulla materialval, gott om ljusinsläpp samt ljust målade väggar. Här finns även en egen uteplats om hela 18 m² där många grillkvällar kan avnjutas.
Lägenheten erbjuder ett fräscht kök med gott om förvaring, helkaklat badrum samt en praktisk sovalkov för avskildhet mot det ljusa vardagsrummet.
Med andra ord ett perfekt boende för er som söker det lilla extra.

BRF Albatrossen är en betrodd förening med god ekonomi belägen i ett lugnt område med närhet till det vardagliga serviceutbudet. I närområdet finner ni utmärkta kommunikationer både till Stockholm C, Gullmarsplan och kommunens övriga delar som Haninge Centrum med sitt generösa butiksutbud samt pendeltåg. På gångavstånd nås ett flertal populära förskolor och grundskolor däribland Vendelsömalmskolan (F-9) samt Svartbäcksskolan. Unika naturområden står till ditt förfogande i Tyresta Nationalpark som är belägen strax intill lägenheten.

Varmt välkommen med ditt intresse!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Vendelsö

Vendelsö är belägen intill Tyresta Nationalpark och med gångavstånd till sjöarna Ramsjön, Lycksjön och Drevviken. Inom området finns flera förskolor och grundskolor. Kommunikation och service är välordnat och inom närområdet finns bl.a stora matvarubutiker samt shoppinggallerior som Port 73 och Haninge Centrum.

Affärer och restauranger

Matbutik finns vid Sågenrondellen och i övrigt ett stort utbud med affärer och stormarknader ut med Gudöbroleden. Det är även nära till Trollbäckens centrum.

Natur och fritid

Mycket fina naturomgivningar som Tyresta nationalpark som har den största och finaste urskogen söder om Dalälven, gott om vandringsleder och attraktiva rastplatser. Gammelskogen har en särpräglad skönhet och är en fristad för många ovanliga växt- och djurarter. Här kan du kan uppleva orördhet, tystnad och avskildhet – bara två mil från Stockholms centrum. Badplats finns i Lycksjön. Det finns även ett flertalet badplatser vid Drevviken så som Gårdens bad och Krokodilbadet.

Kommunikation

Bussar trafikerar Gudöbroleden som trafikeras frekvent av direktbuss (807) (via Trollbäcken, NorraSköndal) till Gullmarsplan på ca 30 min och direktbuss (818) till Stockholm C på ca 35min. Bussar trafikerar även Djurgårdsplan som ligger centralt i Vendelsö. Buss 840 går till Handenterminalen (Haninge centrum) resp. Tyresö, Trollbäcken och Nacka Forum.

Skolor och barnomsorg

Haga/Lyckebyskolan F-9, Lötkärrsskolan I Ur och Skur F-3, Vendelsö hage F-6.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.