Albatrossvägen 113 / Vendelsö / Haninge

Optimalt planerad 2:a i attraktivt område!

Slutpris
1 717 000 kr
Boarea
44,2 kvm
Avgift
2 148 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 2
Såld
2019-07-17
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Albatrossvägen såldes av oss 2019-07-17. Se alla våra försäljningar i Vendelsö samt även på Albatrossvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vendelsö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här finner vi en optimalt planerad 2:a med alla kvalitéer man kan tänkas önska.
Generösa sociala ytor i kombination med stort ljust sovrum och underbar balkong med utsikt mot allmänning. Utöver detta finner vi ett fräscht kök och helkaklat badrum med golvvärme för att höja vardagskvalitén.
Mycket goda förvaringsmöjligheter finns i intilliggande förråd samt en lekplats utanför den egna bostaden.

I närområdet finns utmärkt kommunikation både till Stockholm/ Gullmarsplan men även till kommunens övriga delar bl. a. Haninge Centrum med rikt serviceutbud och tågförbindelse till Stockholm Central. På gångavstånd nås flertal populära förskolor och grundskolor däribland Vendelsömalmskolan (F-9) samt Svartbäcksskolan och unika naturområden står till ditt förfogande i Tyresta Nationalpark, beläget strax intill.

Varmt välkommen med ditt intresse!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Vendelsö

Vendelsö är belägen intill Tyresta Nationalpark och med gångavstånd till sjöarna Ramsjön, Lycksjön och Drevviken. Inom området finns flera förskolor och grundskolor. Kommunikation och service är välordnat och inom närområdet finns bl.a stora matvarubutiker samt shoppinggallerior som Port 73 och Haninge Centrum.

Affärer och restauranger

Matbutik finns vid Sågenrondellen och i övrigt ett stort utbud med affärer och stormarknader ut med Gudöbroleden. Det är även nära till Trollbäckens centrum.

Natur och fritid

Mycket fina naturomgivningar som Tyresta nationalpark som har den största och finaste urskogen söder om Dalälven, gott om vandringsleder och attraktiva rastplatser. Gammelskogen har en särpräglad skönhet och är en fristad för många ovanliga växt- och djurarter. Här kan du kan uppleva orördhet, tystnad och avskildhet – bara två mil från Stockholms centrum. Badplats finns i Lycksjön. Det finns även ett flertalet badplatser vid Drevviken så som Gårdens bad och Krokodilbadet.

Kommunikation

Bussar trafikerar Gudöbroleden som trafikeras frekvent av direktbuss (807) (via Trollbäcken, NorraSköndal) till Gullmarsplan på ca 30 min och direktbuss (818) till Stockholm C på ca 35min. Bussar trafikerar även Djurgårdsplan som ligger centralt i Vendelsö. Buss 840 går till Handenterminalen (Haninge centrum) resp. Tyresö, Trollbäcken och Nacka Forum.

Skolor och barnomsorg

Haga/Lyckebyskolan F-9, Lötkärrsskolan I Ur och Skur F-3, Vendelsö hage F-6.

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration