Albatrossvägen 113 / Vendelsö / Haninge

Optimalt planerad 2:a i attraktivt område!

Slutpris
1 717 000 kr
Boarea
44,2 kvm
Avgift
2 148 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 2
Såld
2019-07-17
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Albatrossvägen såldes av oss 2019-07-17. Se alla våra försäljningar i Vendelsö samt även på Albatrossvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vendelsö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här finner vi en optimalt planerad 2:a med alla kvalitéer man kan tänkas önska.
Generösa sociala ytor i kombination med stort ljust sovrum och underbar balkong med utsikt mot allmänning. Utöver detta finner vi ett fräscht kök och helkaklat badrum med golvvärme för att höja vardagskvalitén.
Mycket goda förvaringsmöjligheter finns i intilliggande förråd samt en lekplats utanför den egna bostaden.

I närområdet finns utmärkt kommunikation både till Stockholm/ Gullmarsplan men även till kommunens övriga delar bl. a. Haninge Centrum med rikt serviceutbud och tågförbindelse till Stockholm Central. På gångavstånd nås flertal populära förskolor och grundskolor däribland Vendelsömalmskolan (F-9) samt Svartbäcksskolan och unika naturområden står till ditt förfogande i Tyresta Nationalpark, beläget strax intill.

Varmt välkommen med ditt intresse!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration