Albertinas Väg 51

Albertinas Väg 51

Slutpris

990 000 kr


Alunda— Östhammar

Albertinas Väg 51


Slutpris
990 000 kr

Alunda— Östhammar

Yteffektiv 1,5:a centralt i Alunda

Varmt välkommen till Albertinas väg 51 och denna yteffektiva 1,5:a med öppen planlösning och en stor balkong som vetter mot skogsparti. Här bor man bekvämt med hiss från markplan och närhet till de mesta man behöver. Lägenheten passar perfekt för den som vill renovera och sätta sin egen prägel.

När man kliver in i lägenheten möts man av en hall med förvaringsmöjligheter i form av en garderob och en hatthylla för ytterkläder. Från hallen finner man ett separat sovrum med goda förvaringsmöjligheter i form av två garderober. Vardagsrummet och kök har en öppen planlösning, optimalt för den som gillar att laga mat och samtidigt umgås med familj och vänner. Köket är inrett med vita släta köksluckor samt rostfri diskbänk i kombination med laminatbänkskiva i träimitation och vitt kakel ovanför. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, ugn, spis samt fläktkåpa och vid fönstret finns en matplats för 4 personer. Från köket når man bostadens stora balkong som vetter ut mot grönska och natur. Lägenhetens badrum är enkelt och ljust och inrett med dusch och tvättmaskin.

Här bor ni med perfekt läge i centrala Alunda, ett stenkast från mataffär, apotek, konditori, idrottshall, vårdcentral och restauranger. I närområdet finns också förskola och skola (åk f-9), badplats med utomhusbassäng, elljusspår och busshållplats med goda kommunikationer och pendlar ni med bil finns väg 288 nära till hands som tar er till Uppsala på ca 25 min.

Välkommen att anmäla ert intresse!


Boarea
46 kvm
Avgift
3 440 kr/mån
Rum
1,5 rum
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2023-01-13

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Albertinas Väg såldes av oss 2023-01-13. Se alla våra försäljningar i Alunda samt även på Albertinas Väg.

Boka värdering

Katarina Wiksell

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Edvin Nicholls

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.