Klockarbolsvägen 12 F

Klockarbolsvägen 12 F

Slutpris

1 170 000 kr


Bälinge— Uppsala

Klockarbolsvägen 12 F


Slutpris
1 170 000 kr

Bälinge— Uppsala

Ljus och rymd // Balkong i soligt läge

*** FAST PRIS *** Detta innebär att bostaden säljs utan budgivning och att det är "Först-till-kvarn-principen" som gäller.

Välkommen till denna trevliga och välplanerade 2:a med låg avgift och egen parkering som är belägen i en fastighet med radhuskänsla. Bostaden är genomgående under 2023 ytskikts renoverad med nya golv och målade väggar i moderna ljusa färger och som präglas av generösa umgängesytor, stora fönsterytor samt en härlig ljus och rymd med fönster i två väderstreck. Den luftiga öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en underbar social umgängesyta som genomsyras av ett härligt ljusinsläpp och en trevlig luftig känsla. Från vardagsrummet har du utgång till den stora insynsskyddade balkongen i soligt sydväst med underbar em och kvällssol samt en lummig vy mot träd och trädgård. Bostaden är smidigt belägen en våning upp i huset med egen ingång. Här bor ni i ett fint och lugnt läge i ett radhus liknande hus som erbjuder en lummig och mysig innergård samtidigt som du bor i ett ypperligt bra läge med promenadavstånd till närservice och buss kommunikation in till Uppsala city.

Lägenhetens luftiga och ljusa planlösning fördelar sig på entré/hall med möjlighet till förförvaring, kök med ny kyl/frys -2023 med barkök som ligger med öppen planlösning mot det ljusa luftiga vardagsrummet med utgång till balkongen, ett väldisponerat sovrum samt ett badrum.

På Klockarbovägen 12 bor du i idyllen Bälinge som är ett trevligt och trivsamt område med såväl mataffär, restaurang samt Bälingebadet med tre bassänger (sommartid), vårdcentral, barnavårdscentral, bibliotek och nära till lanthandel. I Bälinge finns det gott om möjligheter till fritidsaktiviteter för barn och kyrkan bjuder gärna in till körsång. Här finns goda kommunikationer med de gula regionsbussarna som trafikerar sträckan Bälinge-Uppsala. Cykelvägar finns både till Lövstalöt och fantastiska Ulva Kvarn.

Välkommen hem!


Boarea
47.2 kvm
Avgift
2 602 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2023-04-20

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.