Aprikosvägen 65

Aprikosvägen 65

Slutpris

1 960 000 kr


Knivsta

Aprikosvägen 65


Slutpris
1 960 000 kr

Knivsta

Välplanerad 3:a mot skogen - egen entré!

Med egen ingång från markplan når ni denna välplanerade 3:a i ett fint skyddat läge mot skogen, perfekt för er med barn och/eller kanske hund då ni inte behöver oroa er för större trafikerade vägar. Dessutom finns lekplats i direkt närhet till bostaden med uppsikt från balkongen.

När du kommer en trappa upp i lägenheten ligger de två sovrummen i ena delen och kök och vardagsrum i den andra. Köket är väl tilltaget och rymmer ett större matbord och har gott om plats för matlagning och bakning tack vare stora bänkytor. I vardagsrummet går det att möblera med en mysig soffgrupp där ni kan samlas om kvällarna och umgås. Under sommaren kan ni också öppna upp och nyttja den stora balkongen som ligger i ett högt fint läge där ena sidan har praktiskt vindskydd. Badrummet är helkaklat och har både egen tvättmaskin och torktumlare - smidigt!

Från bostaden tar ni er enkelt till Knivsta centrum med dess bredda utbud. Här erbjuds all tänkbar service så som matbutiker, apotek, gym, systembolag, restauranger, bibliotek samt även simhall. För er som pendlar är Knivsta mycket välplacerat, oavsett om du ska resa norr- eller söderut. Från Knivsta station tar ni er vidare till Stockholm Central på 29 minuter och till Uppsala Centralstation på 10 minuter. För er som pendlar med bil tar det er endast ett par minuter från bostaden till E4:ans påfarter. Vidare finns sjön Valloxen i närheten med sin uppskattade badplats, elljusspår som vintertid prepareras för längdskidåkning, MTB-bana samt BMX-bana.

Varmt välkomna att boka visning!


Boarea
79 kvm
Avgift
3 929 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2022-12-15

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Aprikosvägen såldes av oss 2022-12-15. Se alla våra försäljningar i Knivsta samt även på Aprikosvägen.

Boka värdering

Adam Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.