Snömolnsvägen 18

Snömolnsvägen 18

Slutpris

2 450 000 kr


Fullerö Hage— Storvreta— Uppsala

Snömolnsvägen 18


Slutpris
2 450 000 kr

Fullerö Hage— Storvreta— Uppsala

Nybyggt radhus i familjevänligt område!

I detta nybyggda tvåvåningsradhus om 5 rum och kök, finns det nu möjlighet för er att bli de första att få flytta in! På entréplanet återfinns det mer sociala utrymmet, medan den privata delen nås en trappa upp. Interiören präglas av högkvalitativa materialval i sobra nyanser, inklusive tidlös ekparkettgolv och köks- och badrumsinredning från Vedum.

En öppen planlösning förenar köket och vardagsrummet och skapar en trivsam atmosfär och denna gemensamma yta har också utgång till en fin uteplats, perfekt för avkoppling under sommaren. Köket har släta skåpluckor i en vacker sandbeige nyans och en ljus laminatbänkskiva som smidigt övergår i ett snyggt stänkskydd på väggen. Moderna vitvaror från Electrolux och en diskret infälld LED-belysning över arbetsytan är också inkluderade. Mellan köket och hallen finns en flexibel yta som kan användas som matplats eller omvandlas till ett extra sovrum eller arbetsrum vid behov. Entréplanet erbjuder även generöst med förvaringsmöjligheter under den inbyggda trappan och ett elegant helkaklat badrum med en duschvägg. Precis innanför ytterdörren finns ett slitstarkt klinkergolv och en praktisk hatthylla för bekväm förvaring av ytterkläder. Tvättstugan är i sin tur strategiskt placerad intill hallen och är utrustad med en kombinerad tvättmaskin och torktumlare för effektiv hantering av tvättbehovet. På det övre planet hittar du tre sovrum och ett allrum som enkelt kan omvandlas till ett fjärde sovrum om så önskas. Det finns även ett andra helkaklat badrum med ett bekvämt badkar och en praktisk klädkammare för ytterligare förvaring.

På husets framsida finns gott om parkeringsutrymme och möjlighet att skapa en enklare uteplats. Dessutom ingår ett externt förråd på 2,5 kvadratmeter på området. Fastigheten har ett bra läge i Fullerö Hage med närhet till Solparken och flera lekplatser, vilket gör det till en perfekt bostad för familjen.

Fullerö Hage är ett nytt bostadsområde med närbutik, bensinstation, biltvätt, bilverkstad, förskola och padelhall. I närliggande Storvreta finns gym, frisör, apotek och restauranger. Boende i Fullerö Hage har möjlighet till ett rikt friluftsliv omgiven av vackra grönområden och skogen är tätt intill. Sportaktiviteter finns i närheten i Storvreta och Uppsala. Pendlingsmöjligheterna är utmärkta med närhet till E4 och länsväg 290. En cykelväg tar dig till Storvreta där Upptåget stannar och UL:s regionbuss nr 110, 115 och 823 tar dig till Uppsala.

Vänligen kontakta mig för mer information!


Boarea
113 kvm
Avgift
4 969 kr/mån
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2024-01-12

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna radhus på Snömolnsvägen såldes av oss 2024-01-12. Se alla våra försäljningar i Storvreta samt även på Snömolnsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.