Finnsta 228B

Finnsta 228B

Slutpris

5 500 000 kr


Finnsta/Vänge— Vänge— Uppsala

Finnsta 228B


Slutpris
5 500 000 kr

Finnsta/Vänge— Vänge— Uppsala

Stor familjevilla med egen pool och dubbelgarage!

Söker ni ett boende för den större familjen ska ni komma på visning av denna fina 1,5-plansvilla i vinkel om hela 201 kvm boarea och ett fantastiskt poolområde i söderläge som gör att ni vill ha hemester varje år! På fastigheten finns även ett dubbelgarage med delvis inredd lägenhet som i framtiden kan ge möjlighet till uthyrning och en extra inkomstkälla? Här bor ni i ett insynsskyddat ostört läge i ett lugnt område på landet på en återvändsgata - perfekt för barnfamiljen!

På entréplan fördelar sig kvadratmetrarna på ett stort vardagsrum i öppen planlösning mot kök, två sovrum, ett badrum samt separat tvättstuga med groventré. Köket är välplanerat i moderna färger och det finns gott om ytor för både långbord och bullbak. I delen mellan kök och vardagsrum är en braskamin placerad som ger både en värmekälla på vintern men även en härlig mysfaktor. Den bortre delen av vardagsrummet har ett generöst ljusflöde tack vare fönster i tre väderstreck och det är också här ni når det stora pooldäcket och trädgården. Badrummet är rymligt och har ett badkar som ger er en stunds avkoppling efter långa dagar. En trappa upp hittar ni ett allrum som passar perfekt som de yngres del i huset. Kanske blir detta ett rum för spel och umgänge barnen emellan? Intill allrummet finns ytterligare tre sovrum samt ett helkaklat badrum med duschväggar och takfönster.

Fastigheten har fiber indraget.

Här bor ni med lantlig känsla men enbart 10 minuters bilfärd till Stenhagens köpcentrum. Kort avstånd till skola och förskola och en fin cykelväg in till Uppsala. För den hästintresserade finns en ridskola inom cykelavstånd. I Vänge finns även tennisbana och ca mil bort finner ni en golfbana.

Kontakta gärna ansvarig mäklare för mer information om denna sommardröm och boka er visning!


Boarea/biarea
201/48 kvm
Driftkostnad
51 708 kr/år
Tomtarea
1 787 kvm
Rum
6 rum (5 sovrum)
Såld
2022-06-26

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna villa på Finnsta såldes av oss 2022-06-26. Se alla våra försäljningar i Vänge samt även på Finnsta.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.