UPPSALA SEGLINGE 1:14

UPPSALA SEGLINGE 1:14

Slutpris

450 000 kr


Almunge— Uppsala

UPPSALA SEGLINGE 1:14


Slutpris
450 000 kr

Almunge— Uppsala

Lantligt belägen och stor tomt

Nu ges tillfälle att förvärva en lantligt belägen och väl tilltagen tomt i Seglinge strax utanför Almunge. Fastigheten omfattar 10 193 kvm mark som till största del utgörs av ängsmark. Delar av fastigheten består även av blandskog.

Med bil eller cykel tar du dig in till Almunge som är en tätort belägen ungefär 25 km öster om Uppsala. Almunge ligger i ett av Uppsalas mest sjötäta områden och från bostaden är det cykelavstånd till flera sjöar. I Almunge erbjuds god service, här finns nämligen två matbutiker, bensinstation, bibliotek, flera förskolor, skola (Åk F-9), vårdcentral, folktandvård, idrottshall samt simhall. Kommunikationen är god; via Länsvägen 288 tar ni er smidigt till både Gränby köpstad i Uppsala och E4:an på ca 20 minuter med bil - nära shopping och perfekt för pendlaren. Sträckan trafikeras även av UL:s regionsbussar. Sommartid kan du ta Lennakatten (museijärnväg) från Almunge till Uppsala.

FÖRSÄLJNINGSPROCESSEN:
Denna fastighet, med fastighetsbeteckningen UPPSALA SEGLINGE 1:14, saluförs parallellt med fastigheten UPPSALA SEGLINGE 1:19 som har adressen Seglinge 135. Fastigheterna innehas av olika fastighetsägare. Fastighetsägarna har för avsikt att sälja fastigheterna till en och samma köpare. För fastighetsägarna är alltså den sammanvägda försäljningen av båda fastigheterna överordnad försäljningen av en enskild fastighet. Säljaren har alltid fri prövningsrätt att avgöra till vem/vilka och till vilket pris säljaren önskar avyttra fastigheterna.
Under rubriken "Dokument och länkar" finns länk till annonsen för UPPSALA SEGLINGE 1:19


Tomtarea
10 193 kvm
Upplåtelseform
Äganderätt
Fastigh.bet
UPPSALA SEGLINGE 1:14
Såld
2023-09-22

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna tomt på UPPSALA SEGLINGE såldes av oss 2023-09-22. Se alla våra försäljningar i samt även på UPPSALA SEGLINGE.

Boka värdering

Sandra Johansson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.