Lillsjövägen 32

Lillsjövägen 32

Slutpris

3 500 000 kr


Almunge— Uppsala

Lillsjövägen 32


Slutpris
3 500 000 kr

Almunge— Uppsala

Flexibel familjevilla med lättskött trädgårdstomt

Denna väl tilltagna familjevilla finner ni i omtyckta Almunge. Här erbjuds ett välplanerat boende med generösa ytor och flexibel planlösning. Bostaden uppfördes under 1960-talet och var ursprungligen en enplansvilla som 2016 försågs med en övervåning. Villan uppmäter en boarea om 199 kvm och här finns utrymme för den stora familjen - idag finns fem sovrum men möjlighet finns att utöka antalet sovrum till sju. För er som älskar att bjuda hem familj och vänner på middag är den öppna planlösningen mellan kök och allrum en dröm. Köket erbjuder generöst med arbetsyta och förvaring med en stor köksö som skapar en naturlig samlingspunkt. I entréplan finns ett kaklat badrum med badkar och på övervåningen ges ni möjlighet att själva inreda ert drömbadrum. Bergvärme installerades 2012 och håller nere driftkostnaderna. Fönstren och fasaden byttes 2014 och taket byttes i samband med att övervåningen byggdes 2016.

Den lättskötta trädgårdstomten erbjuder gott om utrymme för lek för familjens yngre. Med utgång från allrum/kök nås en stor trallbelagd altan i utmärkt solläge. Här finns gott om plats för en större matplats. På tomten finns även ett äldre garage och ett skjul för förvaring av trädgårdsredskap. Den stora, grusade uppfarten ger plats för uppställning av ett flertal bilar.

Almunge är en tätort belägen ungefär 25 km öster om Uppsala. Här bor ni i en lugn och barnvänlig miljö med närhet till natur i form av vidsträckt åkermark och djupa skogar med snirkliga stigar. Almunge ligger i ett av Uppsalas mest sjötäta områden och från bostaden är det cykelavstånd till både Långsjön (ca 1,5 km) och Södersjön (ca 5 km). Populära Fällnora naturreservat med badplats, camping, konferens och smultronstället Kolarkojan ligger ca 12 km från bostaden. I Almunge erbjuds god service, här finns nämligen två matbutiker, bensinstation, bibliotek, flera förskolor, skola (Åk F-9), vårdcentral, folktandvård, idrottshall samt simhall. Kommunikationen är god; via Länsvägen 288 tar ni er smidigt till både Gränby köpstad i Uppsala och E4:an på ca 20 minuter med bil - nära shopping och perfekt för pendlaren. Sträckan trafikeras även av UL:s regionsbussar. Sommartid kan du ta Lennakatten (museijärnväg) till Uppsala.


Boarea
199 kvm
Driftkostnad
50 998 kr/år
Rum
7 rum (5-7 sovrum)
Såld
2023-03-25

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna villa på Lillsjövägen såldes av oss 2023-03-25. Se alla våra försäljningar i Almunge samt även på Lillsjövägen.

Boka värdering

Sandra Johansson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.