Almungeberg Myrbol 310

Almungeberg Myrbol 310

Slutpris

1 425 000 kr


Almunge— Uppsala

Almungeberg Myrbol 310


Slutpris
1 425 000 kr

Almunge— Uppsala

Charmigt hus med stor potential i vacker skogsmiljö!

Välkomna till denna unika möjlighet att förvärva en charmig stuga på 62 m², belägen i det idylliska Almungeberg Myrbol. Fastigheten erbjuder en generös tomt på 2 405 m², omgiven av vacker skog som ger dig en fridfull och avskild miljö. Perfekt för dig som drömmer om ett liv nära naturen men ändå med bekvämligheter inom räckhåll.

Belägen längs en pittoresk grusväg får du uppleva den genuina svenska landsbygdens lugn och ro. För golfentusiasten är detta läget oslagbart – huset ligger precis intill Grönlunds golfbana, vilket gör det enkelt att ta en runda när andan faller på.

Stugan har ett charmigt yttre med stor potential för den som vill sätta sin egen prägel på hemmet. Interiören har renoveringsbehov och är inrökt, vilket ger dig chansen att förvandla detta hus till din drömstuga med fräscha, moderna ytor. Här kan du låta kreativiteten flöda och skapa ett unikt boende helt enligt dina önskemål.

Den stora tomten på 2405 m² erbjuder otaliga möjligheter för trädgårdsentusiasten eller för dig som bara vill njuta av naturen i ditt eget privata paradis. Här kan du odla din egen trädgård, bygga en uteplats för sommarkvällar eller bara strosa runt i din egen skogsdunge.

Detta är en fantastisk chans att skapa ditt drömhem i en lugn och naturskön miljö. Med närhet till Grönlunds golfbana och med den stora tomten som en canvas för dina framtida projekt, erbjuder detta hus en oas av möjligheter. Ta chansen att förverkliga dina drömmar om ett liv på landet i Almungeberg Myrbol 310.

Här bor ni i vacker natur med rikt djurliv, fina promenadstigar och sjörika omgivningar. I Almunge som nås på endast ett fåtal minuter med bil finns mataffärer, restauranger, vårdcentral, apotek, skola (F-9) och sporthall. I närheten finns även flertalet omtyckta badplatser, däribland Södersjön.

Nuvarande ägare har bott i huset permanent sen 80-talet.

Välkommen att upptäcka potentialen i denna charmiga stuga – boka en visning idag!


Boarea
62 kvm
Driftkostnad
33 490 kr/år
Tomtarea
2 405 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2024-05-31

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna fritidshus på Almungeberg Myrbol såldes av oss 2024-05-31. Se alla våra försäljningar i Almunge samt även på Almungeberg Myrbol.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.