Gulunge 31

Gulunge 31

Slutpris

2 330 000 kr


Almunge-Rasbo— Almunge— Uppsala

Gulunge 31


Slutpris
2 330 000 kr

Almunge-Rasbo— Almunge— Uppsala

Välplanerad villa med lummig trädgård och täljstenskamin!

Vill ni bo lantligt med en härlig uppvuxen, lummig trädgård, egna fruktträd och goda odlingsmöjligheter så kan mysiga Gulunge bli ert nästa boende, endast 20 min till Gränby Centrum! Villan är välplanerad med tre sovrum och två våtrum, garage och en rejäl täljstenskamin!

Den generösa hallen erbjuder er förvaring av ytterkläder och skor samt ytterligare plats i garderob eller i en förvaringsmöbel. Från hallen nås köket som flätas ihop med både matrum och vardagsrum vilket ger er stora öppna ytor att röra er på. Det härliga ljuset som släpps in från fönsterpartierna i två väderstreck ger en ljus och varm känsla över köksdelen. Här vill alla samlas och avnjuta frukost och middagar tillsammans. Vardagsrummet är trivsamt planerat och erbjuder ett generöst ljusinsläpp från flertalet fönster. Härifrån nås utgången till altanen och trädgården med flertalet äppelträd och gott om odlingsmöjligheter! Därutöver finns en rejäl braskamin som avnjuts kallare sommar- såsom mysiga höstkvällar och bidrar till härlig värme i hela huset. Dessutom går det att baka både eget bröd och pizza i kaminen! Bostaden erbjuder tre sovrum eller varför inte ha något av rummen som barn- /arbets- eller gästrum beroende av ert behov. Vidare finner ni ett badrum med dubbla handfat och en duschkabin med badmöjligheter som är bra placerat mellan bostadens sovrum. Vill man ha lite tid för sig själv så söker man sig till det andra badrummet som är i anslutning till bastun. Här kan man relaxa och få ha sin egen tid om så önskas. Av denna del av bostaden når man även förrådet samt garaget. Tack vare planlösningen så kan denna del av bostaden byggas om till en uthyrningsdel/ ungdomslägenhet eller varför inte en härlig relaxavdelning? Huset har renoveringsbehov med stor potential!

Här bor ni i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till naturen, gott om gröna ytor i form av stora åkrar och skogsområden. Här bor ni inte bara i ett naturnära läge, utan även med nära kommunikation in till Uppsala. I närbelägna Rasbo finner ni både förskola och skola ÅK 1-9, samt restaurang. I närheten finns fina badplatser och via länsväg 288 tar ni er smidigt in till både E4:an och Gränby centrum på ca 20 minuter - nära till shopping och perfekt för pendlaren!

Varmt välkommen att boka din visning!


Boarea/biarea
135/47 kvm
Driftkostnad
45 847 kr/år
Tomtarea
1 554 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2022-09-27

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna villa på Gulunge såldes av oss 2022-09-27. Se alla våra försäljningar i Almunge samt även på Gulunge.

Boka värdering

Jenny Olofsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.