Vargmossevägen 30 / Moga / Almunge / Uppsala

Välplanerat hus med fantastisk tomt

Slutpris
1 150 000 kr
Boarea
80 kvm
Driftkostnad
26 908 kr/år
Tomtarea
3 330 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2017-11-03
Bostaden är såld!

Denna villa på Vargmossevägen såldes av oss 2017-11-03. Se alla våra försäljningar i Almunge samt även på Vargmossevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Moga är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Moga strax norr om Almunge där ni hittar villor och fritidshus bland skogar och ängar med närhet till bad- och fiskevatten!

Vargmossevägen 30 erbjuder en tomt á 3 330 kvm med en trädgård som har stor gräsmatta, träd, buskar och vacker blomstertäppa framför huset. Bakgården som är inhägnad av gunnebostängsel, perfekt för hundägaren, har en förrådsbyggnad med vedbod, isolerad gäststuga, en bastutunna samt planteringar, sandlåda och fruktträd. Här kan ni vistas året om för permanent bruk eller som fritidshus, i området finns båda delarna. För vatten och avlopp finns borrad vattenbrunn och sluten tank.

Är du händig? Då är detta det perfekta huset för dig som kan återställa denna pärla i skogen till det gemytliga och hemtrevliga hus som det en gång var. Huset från 1965 har genomgått en del renoveringar genom åren men är i behov av kärlek och omtanke. Detta är ett hus som har stor potential med en mycket bra planlösning och vacker natur utanför alla fönstren. Huset värms upp via braskamin och direktverkande el.

I Almunge, ca 5 km från huset, bor ni nära en lugn och barnvänlig miljö med närhet till busshållplats, livsmedelsbutik, badplats, förskola och skola. Pendlarvänligt läge till såväl Uppsala och Arlanda som till Stockholm.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration