Behållare Behållare
Alunda, Östhammar
Referensnummer
550 059
Boarea
64 kvm
Rum
2 rum

Förberedd försäljning

Under förberedd visar vi bostäder där en kommande försäljning är planerad. Kontakta ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Dela
Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig för att boka en tid som passar. Vid avtalad tid kommer en mäklare som är expert på just ditt område att besöka dig och ni går tillsammans igenom din bostad. Du får sedan en muntlig värdering på plats.
Status Check Kostnadsfri muntlig värdering
Status Check Rådgivning
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.
Värdera din bostad

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.


Området

Alunda

Alunda är en tätort i Östhammars kommun som delas av Länsväg 288. Här finns blandad bebyggelse med villor, radhus och flerbostadshus.

Fördelar med området

Ridning Lugnt Landsbygd Parker/Grönområden Golf Sport och friluftsliv Lätt att parkera bilen Restauranger Barnvänligt Tryggt Gym Bussar Motionsspår

Kommunikation

Alunda är en ort med goda pendlingsmöjligheter. Med bil nås Uppsala via Länsväg 288 på ca 25 minuter, Gimo på ca 10 minuter och Östhammar på ca 25 min. Med UL:s regionalbussar kan du resa till bland annat Gränbystaden och Uppsala centralstation men även inom Alunda tätort. Även snabbusslinjerna (Uppsala-Öregrund och Uppsala-Östhammar) har hållplats för på- och avstigande i Alunda.

Fritid och friluftsliv

För dig som uppskattar långa promenader i naturen är Alunda perfekt! Här finns gott om öppna grönytor och stora skogspartier. I området finns även en nyare idrottshall och Alunda landbad med utomhuspool och kiosk under sommarhalvåret. I centrum finns ett gym och för den som gillar gruppträning finns Friskis & Svettis. Strax utanför Alunda ligger Olandsbygdens golfklubb med fina golfbanor. Närhet finns också till flertalet ridskolor för den hästintresserade. Under vintertid finns en större pulkabacke med grillplats som kallas "Stupet".

Service

God service erbjuds i Alunda tätort. Här finns matbutik, byggvaruhus, bensinstation, folktandvård, apotek, frisörer, veterinär, restauranger och konditori.

Skola och barnomsorg

I området finns ett flertal förskolor och det finns även dagbarnvårdare. För de äldre barnen finns Olandsskolan (Åk. F-9).

Kontakta mäklaren
Är det något mer du vill veta om bostaden?
Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering?
Kontakta mäklaren
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.