Jönninge 178

Jönninge 178

Slutpris

4 015 000 kr


Jönninge/Skoby— Alunda— Uppsala

Jönninge 178


Slutpris
4 015 000 kr

Jönninge/Skoby— Alunda— Uppsala

Lantlig stor souterrängvilla med dubbelgarage!

Här finns nu möjlighet att bli nya ägare till denna lantligt belägna souterrängvilla med mysig tomt, ombonat orangeri och ett vidbyggt dubbelgarage! Villan är väl omhändertagen och i mycket gott skick där flera stora renoveringar redan är utförda såsom takbyte samt dränering. Till Uppsala tar ni er på ca 20 minuter med bil och buss trafikerar väg 288 som nås på endast några minuters promenerande.

När ni kliver in genom dörren och passerar hallen möts ni av en luftig öppen sällskapsyta där vardagsrum och kök ligger i fokus. Köket renoverades så sent som år 2020 och är en dröm för matälskaren med de stora bänkytorna och sociala planering. Den moderna designen med vita handtagslösa köksluckor kombinerat med en mörk laminatbänkskiva skapar ett lugnt intryck vilket också gör det lätt att inreda efter tycke och smak. Kökets mittpunkt är en rejäl köksö med bred induktionshäll och en diskret inbyggd takfläkt från Fjäråskupan, allt för att skapa så mycket rymd som möjligt i rummet. Intill möblerar ni enkelt med en stor matplats som binds samman med vardagsrumsdelen samt loggian med flertalet fönster mot trädgården och beteshagar. Från loggian nås en rymlig altan där ni kan njuta av en grillmiddag med goda vänner i kvällssolen. Den ombonade vardagsrumsdelen lockar i sin tur med ett mäktigt fönsterparti och en imponerande utsikt över de grönskande hagarna. Detta är platsen där du kan koppla av och njuta av solnedgången från insidan! På entréplanet finns också två sovrum och ett helkaklat badrum med komfortabel golvvärme och med ett smutstvättsnedkast rakt ner till tvättstugan - smidigt! En trappa ner nås souterrängdelen av huset där ni kommer rakt på en perfekt yta för hemarbetsplatsen, en walk in closet som även kan nyttjas som sovrum, två stora sovrum, ett stort vardagsrum med värmande braskamin samt direkt utgång till ännu en av husets altaner som leder er vidare ut i trädgården. Utöver detta finns ett helkaklat badrum med dusch och en generöst tilltagen tvättstuga med tillhörande förrådsdel.

Trädgården är en dröm för barn med spring i benen - här finns plats för såväl studsmatta som fotbollsmål! På tomten finns också ett inbjudande orangeri som byggts samman med en friggebod där alla tänkbara trädgårdsredskap får plats. Utanför denna del finns också ännu en altan med god översikt över trädgården. I trädgården hittar ni en kran med sommarvatten för bevattning - perfekt för den odlingsintresserade. Med tillräckligt med utrymme för lek och underhållning är trädgården perfekt för familjer eller de som vill ha utrymme för att förverkliga sina gröna fingrar. För bilentusiasten finns det heller inget mer att önska än det rymliga dubbelgaraget. Här finns gott om plats för bilar, motorcyklar och familjens övriga hobbys.

Läget är lantligt men inte enskilt där både skola och förskola finns i närområdet, bl.a. Stavby skola åk F-9, där skolbussen stannar vid infarten vid grusvägen som leder upp till fastigheten. I närliggande Alunda hittar ni även välsorterad mataffär, apotek, konditori, idrottshall, restauranger samt bensinstationer. Här finns också förskola och skola (åk F-9), badplats med utomhusbassäng, padelbanor och elljusspår. Det förekommer ett rikt föreningsliv i Alunda, t.ex. fotboll och innebandy men även friidrott som är stort på orten. Under sommaren har ni närhet med bil till olika badsjöar som tex Lafssjön, Rastsjön, Vällen och Gimodammen - vilket nuvarande ägare har uppskattat mycket!

Varmt välkomna att boka er visning - detta är ett hus som behöver upplevas på plats!


Boarea/biarea
218/21 kvm
Driftkostnad
58 961 kr/år
Tomtarea
1 669 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2023-06-11

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna villa på Jönninge såldes av oss 2023-06-11. Se alla våra försäljningar i Alunda samt även på Jönninge.

Boka värdering

Katarina Wiksell

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.