Nils Arpis Väg 8

Nils Arpis Väg 8

Slutpris

1 300 000 kr


Alunda— Östhammar

Nils Arpis Väg 8


Slutpris
1 300 000 kr

Alunda— Östhammar

Radhus beläget i populärt område på bilfri innergård!

Äntligen ett radhus till salu i populära Brf Korsängsliljan i Alunda. Här välkomnas till en mysig innegård och detta fina radhus med nytt badrum från 2022 och nyslipat parkettgolv i vardagsrummet. Bostaden har ett attraktivt läge på en bilfri innergård.

Radhusets 112,5 kvm fördelas på en rymlig och välkomnande hall, ett stort kök, en praktisk tvättstuga med groventré, ett nyrenoverat badrum (2022), ett stort vardagsrum med nyslipat parkettgolv, utgång till altan samt trädgården. På ovanvåningen finner ni bostadens tre sovrum samt ett stort badrum. Det finns gott om förvaring i garderober samt förråd och garage finns i länga. Bostaden trädgård har ett soligt läge och består av altan, gräsmatta, träd samt växter.

Här bor ni i en stor och stabil förening som består av 60 radhus. Föreningen har 2021 målat om och kittat fönstren och bytt luftvattenvärmepumparna till radhusen. Fiber finns indraget till radhusen.
Ni har även ett lugnt och skyddat läge med närheten till natur, elljusspår, badplats och pulkabacke samt förskola och idrottshall. I samhället finns en välsorterad Ica butik, vårdcentral, förskolor och grundskolan Olandsskolan (F-9). Ni når snabbt väg 288 som går mot Uppsala. Busshållsplats finns vid infarten till området.

Varmt välkommen att kontakta mäklaren för ytterligare information!


Boarea
113.5 kvm
Avgift
5 854 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 & 2
Såld
2022-11-29

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Nils Arpis Väg såldes av oss 2022-11-29. Se alla våra försäljningar i Alunda samt även på Nils Arpis Väg.

Boka värdering
Gabriella Fridh, ansvarig mäklare i Uppsala & Knivsta

Gabriella Fridh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Sandra Johansson

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.