Torpvägen 10

Torpvägen 10

Slutpris

2 550 000 kr


Alunda— Östhammar

Torpvägen 10


Slutpris
2 550 000 kr

Alunda— Östhammar

Familjevilla i centrala Alunda

I utmärkt läge i centrala Alunda finns möjlighet att förvärva denna trevliga sutterängvilla belägen på lugn återvändsgata. Bostaden erbjuder genomgående rymliga rum varav det idag finns tre sovrum med potential att bygga om en del av vardagsrummet till ett fjärde sovrum. Med utgång från vardagsrummet ligger ett stort uterum som förlänger utesäsongen och i anslutning till entrén finns en stor uteplats i utmärkt solläge. Köket är stilrent och modernt och erbjuder gott om utrymme för förvaring. I entréplan finns ett separat badrum, gäst-wc samt tvättstuga och på det över planet finns ett duschrum som renoverades 2015.

Här bor du bekvämt med lättskött trädgårdstomt, garage i huset, carport och stor uppfart. Installation av bergvärme bidrar till lägre driftkostnader.

Här bor ni med perfekt läge i centrala Alunda, endast några minuters promenad från matbutik, apotek, konditori, idrottshall, gym, vårdcentral och restauranger. I närområdet finns också förskola och skola (åk F-9), badplats med utomhusbassäng samt elljusspår. Alunda har ett aktivt föreningsliv som erbjuder verksamheter för bland annat innebandy, fotboll, friidrott, pingis och bugg. Närmsta busshållplats återfinns knappt 100 meter från bostaden och underlättar vardagen för dig som pendlar till Uppsala. Pendlar du med bil finns väg 288 nära till hands som tar dig till Gimo, Uppsala, Östhammar och Forsmark på ca 12, 25, 27 respektive 40 minuter.


Boarea/biarea
109/63 kvm
Driftkostnad
46 122 kr/år
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2023-06-30

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna villa på Torpvägen såldes av oss 2023-06-30. Se alla våra försäljningar i Alunda samt även på Torpvägen.

Boka värdering

Sandra Johansson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.