Isgrena 54

Isgrena 54

Slutpris

5 100 000 kr


Bälinge— Uppsala

Isgrena 54


Slutpris
5 100 000 kr

Bälinge— Uppsala

Smakfullt renoverad 30-talsvilla i lantlig idyll

Välkommen till vackra Isgrena och denna idylliska villa – ett lantligt och karaktärsfullt trähus från 1930-talet som varsamt byggts ut och renoverats för att behålla sin ursprungliga charm. Här erbjuds ett karaktärsfullt boende med faluröd träpanel, spröjsade fönster, välbevarade trägolv och braskamin som sprider mysfaktor till hemmet. Huset står på en stor och plan trädgårdstomt med flera sorters äppelträd och en reslig lönn som ger härlig skugga under sommarens soligare dagar. Den generösa tomten ger gott om utrymme för odling för dig med gröna fingrar och för lek för de yngre familjemedlemmarna.

Bostadshusets 164 kvm (+ 72 kvm Bia) fördelar sig på tre plan med ett entréplan som rymmer kök, matsal, vardagsrum, kontor, sovrum samt ett badrum och en separat gäst-wc. Det övre planet ger utrymme för ytterligare två sovrum samt ett väl tilltaget allrum och en kaklad wc/dusch. I källaren återfinns tvättstuga, en matkällare och gott om förvaringsutrymmen. Isgrena, som består av ett antal friliggande villor i lantligt läge med härlig utsikt över åker och äng, återfinns strax väster om tätorten Bälinge. Tack vare områdets geografiska placering ges här möjlighet att kombinera en rofylld vardag i naturnära läge med god kommunikation och närhet till service. Välkommen till ett kvalitativt boende på landet men med närhet till stan!

Isgrena, som består av ett antal friliggande villor i lantligt läge med härlig utsikt över åker och äng, återfinns strax väster om tätorten Bälinge. Tack vare områdets geografiska placering ges här möjlighet att kombinera en rofylld vardag i naturnära läge med god kommunikation och närhet till service. I Bälinge finns bland annat livsmedelsbutik, post- och ATG-ombud, vårdcentral, bibliotek och pizzeria. För barnfamiljen finns ett flertal förskolor samt Hagmarkens skola och Bälinge skola (Åk F-5). Bälinge är dessutom känt för sitt rika föreningsliv med bland annat föreningar för längdskidåkning, innebandy, bordtennis och ridning samt en mycket uppskattad fotbollsverksamhet med flera fina fotbollsplaner. Dessutom erbjuder samhället ett elljusspår och utomhusbad. Cirka 5 km nordväst om Bälinge finns Edenhovs golfklubb med 9-korthålsbana och 18-hålsbana. Med sin närhet till Uppsala erbjuder Isgrena och Bälinge goda kommunikationer. I närheten av bostaden stannar UL:s busslinjer 104 och 105 och från Bälinge skola avgår busslinje 111 med täta avgångar. Pendlar ni med bil tar ni er till centrala Uppsala på ca 20 minuter.

Välkommen till ett kvalitativt boende på landet men med närhet till stan!


Boarea/biarea
164/72 kvm
Driftkostnad
32 174 kr/år
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2023-01-20

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna villa på Isgrena såldes av oss 2023-01-20. Se alla våra försäljningar i Bälinge samt även på Isgrena.

Boka värdering

Sandra Johansson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.