Segerstavägen 3

Segerstavägen 3

Slutpris

3 950 000 kr


Krägga— Bålsta— Håbo

Segerstavägen 3


Slutpris
3 950 000 kr

Krägga— Bålsta— Håbo

Drömmen om ett rött hus på landet!

Lämna stressen bakom dig ute på stora vägen, glid fram på den slingrande och lummiga vägen in till mysiga Krägga invid Mälaren! Ta dig in på den långa grusade uppfarten för att möta denna röda landetdröm som tornar upp sig ståtligt. En fantastisk tomt omgärdar huset och lugnet infinner sig totalt. Med en och samma ägare från uppförandet i början på 90-talet ser man tydligt kärleken till huset och den omvårdnad man givit det. Huset har bl.a. två fina badrum, ett ljust kök, ordentlig tvättstuga, fina och delvis uppdaterade ytskikt och vitvaror, målats om utvändigt 2009, centraldammsugare, luft/vattenvärmepump, solceller, ett mysigt uterum och stora härliga altaner. På tomten finns en carport med ett vidbyggt teknikrum, ett uteförråd och en rejäl vedbod. Lifvs är en ny obemannad butikskedja med dagligvaror specifikt för landsbygden. En sådan obemannad butik ligger ett stenkast bort från huset. Allt sköts via en app i mobilen och butiken har allt man behöver till vardags - smidigt och enkelt! Idylliskt beläget vid en vik i Mälaren endast 45 minuter från stan, vare sig stan heter Uppsala, Stockholm eller Arlanda. Närmaste station för tåg och pendeltåg är Bålsta. Krägga är en tätort i Håbo kommun, belägen omkring 10 km väster om Bålsta. Här återfinns bland annat konferensanläggningen Krägga herrgård. Välkommen!


Boarea
166 kvm
Driftkostnad
36 832 kr/år
Tomtarea
2 439 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2019-09-26

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.