Björklinge-Lund 8 / Björklinge / Uppsala

Lantlig idyll med dubbelgarage

Slutpris
2 850 000 kr
Boarea/biarea
145/52 kvm
Tomtarea
2 808 kvm
Rum
7 rum (5-6 sovrum)
Såld
2019-11-25
Bostaden är såld!

Denna villa på björklinge-lund såldes av oss 2019-11-25. Se alla våra försäljningar i Björklinge samt även på björklinge-lund

Om du går i säljtankar och bor i närheten av björklinge-lund är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På en höjd i en lantlig by finner ni denna idylliska villa med en milsvid utsikt över åkrarna. Denna charmiga fastighet har en stor tomt med mycket möjligheter för växtlighet och odling. Vidare finns ett mycket eftertraktat dubbelgarage med automatiserade portar där du kan snickra eller arbeta med bilarna i lugn och ro. Denna mycket väl omhändertagna villa har en minst sagt genomtänkt och flexibel planlösning med möjlighet till 6 sovrum. För den som önskar en lägre månadskostnad kan man göra en uthyrningsdel på entrévåningen. Det är ett exceptionellt bra pendlarläge med närhet till E4:ans påfart samt en busstation inom gångavstånd med täta bussförbindelser till Uppsala.

Här bor ni i en lantlig by med fridfulla omgivningar och med flera barnfamiljer som grannar. Intill byn ligger bostadsområdet Björklinge som är ett mycket familjärt område och känt för att ha ett rikt föreningsliv med innebandy, ishockey samt fotboll för den aktiva familjen. Björklingebadet ligger inom cykelavstånd där man under vintertid kan åka skridskor. Dessutom finns det slalom- och pulkabacke intill badet. Det finns förskolor och högstadieskola (nås enkelt med skolbussen) i området samt att mataffären Hemköp ligger i närheten.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.