Fodervägen 5 / Björklinge / Uppsala

Smakfull & insynsskyddad enplansvilla

Slutpris
3 720 000 kr
Boarea
117 kvm
Driftkostnad
39 713 kr/år
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2020-03-26
Bostaden är såld!

Denna villa på fodervägen såldes av oss 2020-03-26. Se alla våra försäljningar i Björklinge samt även på fodervägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Björklinge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en mycket attraktiv villa med stilfullt renoverade ytskikt tillsammans med en lummig och fridfull innergård som vetter mot en stor allmänning. Vid allmänningen finns möjlighet till bollspel och en trevlig och populär lekplats för barnen. Villan är belägen i ett mycket familjärt villakvarter med närhet till både förskola och skola. Bostadsvillan är välplanerad med en social och öppen planlösning med hela fyra sovrum i bostadshuset, ett badrum samt en gäst-wc i anslutning till hallen. I din lummiga trädgård finns det fruktträd, massa blommor, odlingssektion, plats för en svalkande pool samt insynsskyddat buskage. För pendlaren kan du smidigt ta bussen 200 meter bort in till staden eller närheten till E4:an gör att det enkelt går att pendla till Stockholm eller Gävle.

Denna fastighet har en boarea om 117 m² och lummig tomt med en area om 700 m². Det finns pantbrev uttagna om hela 3.000.000 kr vilket medför trygghet för köparen. Fiber finns i fastigheten. På tomten finns även ett stort gästhus samt ett varmbonat garage med plats för antingen förvaringsutrymme eller verkstad för den som önskar. Husets yttertak har lagts om under 2019 med nya betongpannor.

Välkommen till det barnvänliga villakvarteret i Björklinge som har ett mycket bra föreningsliv med innebandy, ishockey samt fotboll för den aktiva familjen. De badplatser som ligger inom cykelavstånd är Lilla Sjöhagsbadet (5 min) och Björklinge badet (8 min). Under vintertid kan man åka skridskor och längdskidor vid sjön samt att det finns slalom och pulkabacke vid Björklinge badet. Det finns förskolor och högstadieskola i området samt att mataffären Hemköp ligger i närheten.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Björklinge

Björklinge är ett barnvänligt bostadsområde med mestadels villor men även ett antal bostadsrätter och hyresrätter. Här finns gott om grönområden och skog med trevliga promenadstråk.

Kommunikation

Från Björklinge nås Uppsala på ca 20 minuter med bil via Länsväg 600. Pendlar du till södra Uppsala eller Stockholm ligger E4:ans påfart enbart några minuters körtid från centrala Björklinge. Regelbundna avgångar med UL:s regionalbussar tar dig till Uppsala och Tierp.

Fritid och friluftsliv

I området finns ett rikt föreningsliv med innebandy, ishockey och fotboll för den aktiva familjen. Fina elljusspår och härlig blandskog bjuder in till långa promenader. Det finns även ett flertal badplatser på gång- och cykelavstånd bl.a. Sandviksbadet och Sjöhagsbadet. Under vintertid kan man åka skridskor och längdskidor på Långsjöns is samt att det finns flera pulkabackar.

Service

Vid Björklinge Centrum finns matbutik, post- och spelombud, distriktssköterska och veterinär. I området finns flertalet restauranger, frisörer, fotvård och massörer.

Skola och barnomsorg

I Björklinge finns ett stort antal förskolor bland annat Ramsjö förskola, Skrindans förskola och Lillskutts förskola med flera. Det finns även skola för Åk. F-5 (Björklinge skola) och Åk. 6-9 (Björkvallsskolan).

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.