Kättsbo 65 / Kättsbo / Björklinge / Uppsala

Hus i Kättsbo med året-runt standard endast 1,3 mil utanför Björklinge, 40 min från Uppsala!

Slutpris
1 050 000 kr
Boarea/biarea
40/20 kvm
Driftkostnad
29 300 kr/år
Totalareal
2 770 kvm
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2017-05-23
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Kättsbo såldes av oss 2017-05-23. Se alla våra försäljningar i Björklinge samt även på Kättsbo

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kättsbo är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till detta charmiga hus med året-runt standard beläget i Kättsbo med vackra omgivningar av skog med hallonsnår och svamp, ca 3 km avstånd från Tämnaren med bad och fiskemöjligheter. På den stora tomten om ca. 2770 kvm finns såväl gräsytor, odlingsmöjligheter, naturtomt med fruktträd och buskar mm samt en pool!

Huvudbyggnaden har året-runt standard och uppvärmning genom värmepump, vedspis samt braskamin. Huset inrymmer i entréplanet en hall, ett kök med en charmig vedspis samt utrymme för matplats, badrum med wc och dusch, sovrum samt ett förråd.
En trappa upp möter ni ett stort vardagsrum med takhöjd upp till nock samt utgång till balkong. Två sovrum. På tomten finns ett isolerat uthus som går att använda som gäststuga såväl som verkstad. Tidigare har huset använts tillsammans med hundgården som fortfarande finns kvar.

Med bil tar ni er på ca. 15 min in till Björklinge och 40 min till Uppsala.

Välkommen på visning, välkommen hem!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration