Sök Meny
Såld

Björklinge - Kättsbo / Kättsbo 65

Hus i Kättsbo med åretrunt standard endast 1,3 mil utanför Björklinge, 40 min från Uppsala!

Välkommen till detta charmiga hus med åretrunt standard beläget i Kättsbo med vackra omgivningar av skog med hallonsnår och svamp, ca 3 km avstånd från Tämnaren med bad och fiskemöjligheter. På den stora tomten om ca. 2770 kvm finns såväl gräsytor, odlingsmöjligheter, naturtomt med fruktträd och buskar mm som en pool! Huvudbyggnaden har åretrunt standard och uppvärmning genom värmepump, vedspis samt braskamin. Huset inrymmer i entréplan en hall, ett kök med en charmig vedspis samt utrymme för matplats, badrum med wc och dusch, sovrum samt ett förråd. En trappa upp möter ett stort vardagsrum med takhöjd upp till nock samt utgång till balkong. Två sovrum. På tomten finns ett isolerat uthus som går att använda som gäststuga såväl som verkstad. Med bil tar ni er på ca. 15 min in till Björklinge, 40 till Uppsala.

Björklinge / Kättsbo
Kättsbo 65
Slutpris: 1 100 000 kr
Boarea/biarea: 80/20 kvm
Rum: 3 sovrum
Såld: 2016-12-21
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Uppsala / Björklinge / Kättsbo