Näckvägen 4

Näckvägen 4

Slutpris

4 375 000 kr


Björklinge— Uppsala

Näckvägen 4


Slutpris
4 375 000 kr

Björklinge— Uppsala

Fin välhållen enplansvilla med glimt av Långsjön!

Varför inte flytta in i denna fina och välhållna enplansvilla om 160 m² med ett stort och isolerat garage om 80 m² på höjden i Björklinge där du från huset kan glimta Långsjöns vatten där det också finns möjlighet till båtplats och medlemskap i bryggföreningen som tillhör fastighetenen. Om vädret tillåter, finns möjlighet att vintertid åka skridskor längs med sjön.

Ursprungsdelen är byggd på 50-talet men utbyggd i början av 2000-talet och efter det väl underhållet med bl a renovering av badrum, tvättstuga, kök och även utbyggnad av en av altanerna som nu omfattar hela 80 m² i bästa solläge och med belysning vid ytterkant samt spottar i takfoten på huset samt glasräcke på ena kortsidan. På baksidan finns en något mindre altan också här med glasräcke och med eftermiddags- och kvällssol.

Entré till stor och rymlig hall med svart stengolv med golvvärme, vitmålade väggar, spotlights i både tak och väggar och mycket bra förvaringsutrymmen i två rejäla skjutdörrsgarderober. Till vänster från hallen finns det stora och öppna vardagsrummet om hela 34 m² med parkettgolv, vitmålade väggar och en fungerande braskamin. I rummet finns stora fönster i två väderstreck och utgång till den mindre altanen.
Efter vardagsrummet ligger två rejäla sovrum, 13 resp 18 m², båda med fönster i två väderstreck samt ett duschrum med golvvärme. Till höger om entrén finns det fina köket med furugolv, mycket trevlig och praktisk köksö med induktionshäll och fläkt, vita skåpluckor, moderna köksmaskiner och stor matplats för många gäster. Även köket har fönster i två väderstreck. Innanför köket finns ett stort sovrum om ca 18 m², också här fönster i två väderstreck, ryggåstak med vitmålad takpanel vilket ger ljus och rymd samt elmarkiser utanför de båda fönstren. Den ursprungliga delen av huset från 1950-talet är den stora hallen, köket och sovrummet innanför.

På garaget är nyligen installerat solpaneler vilka beräknas producera ca 10 000 kWh/år.
Stor tomt om 2 220 m som till största delen är gräsbevuxen men också belagd med grus för t ex uppställning av bilar eller andra fordon/redskap. Den stora tomten bjuder verkligen in till spel och lek, för både vuxna och barn.

Björklinge samhälle ligger cirka 20 kilometer norr om Uppsala, vid och på en mäktig grusås (rullstensås). Omedelbart öster om samhället ligger Långsjön. Sjön är 5 kilometer lång i nordlig riktning och knappt en kilometer bred. Det är en källvattensjö, med mycket god vattenkvalitet och goda fiskemöjligheter för både gädda och abborre. Vid Långsjön finns en badplats kallad Sandviksbadet som har camping med kioskverksamhet på sommarhalvåret. Från Björklinge nås Uppsala på ca 20 minuter med bil via Länsväg 600. Pendlar du till södra Uppsala eller Stockholm ligger E4:ans påfart endast några minuters körtid från centrala Björklinge.


Boarea/biarea
160/80 kvm
Driftkostnad
39 999 kr/år
Tomtarea
2 220 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-12-11

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna villa på Näckvägen såldes av oss 2020-12-11. Se alla våra försäljningar i Björklinge samt även på Näckvägen.

Boka värdering

Ann Sjöberg

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, franska, tyska ...+2

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.