Ramsjövägen 126

Ramsjövägen 126

Slutpris

2 420 000 kr


Björklinge— Uppsala

Ramsjövägen 126


Slutpris
2 420 000 kr

Björklinge— Uppsala

Barnvänligt läge i Björklinge!

Välkommen till detta rymliga bostadsrättskedjehus belägen i barnvänligt område i Björklinge! Här bor ni bekvämt i en välskött förening med närhet till skola och affär och för den aktiva familjen finns tillgång till en lekplats samt fotbollsplan, basketplan och padelbana. Närområdet erbjuder härlig natur med fina strövområden, ett område att njuta och trivas i.

Bostaden öppnar upp med en hall med plats för ytterkläder och skor. Till höger i entrén finns en wc/dusch med vädringsfönster. Vidare erbjuds ett hemtrevligt kök med plats för 4-6 personer invid fönster. Här finns goda förvaringsmöjligheter i skåp och lådor och i anslutning till köket finns en praktisk tvättstuga. Vardagsrummet har ett fint ljusinsläpp från flertalet fönster och inrymmer både soffgrupp och matsalsbord. Från vardagsrummet nås en altan med fint solläge och utgång till en härlig trädgård med gott om plats för både lek och umgänge. Övervåningen erbjuder tre rymliga sovrum, en klädkammare samt ett badrum med badkar. Till huset hör även ett garage och ett praktiskt förråd, utanför garaget finns plats för två bilar.

Brf Ramsjöåsen bildades år 1985 och består av 66 st bostadsrättshus samt en kvarterslokal med gemensam uteplats och grillplats, här finns flera grönytor i området som nyttjas av medlemmarna till olika användningsområden såsom fotboll, basket och lekplats. Föreningen har dessutom andel i samfällighet som ger tillgång till badplats vid Långsjön med badbrygga. En närliggande backe med möjlighet till belysning nyttjas vintertid för pulkaåkning! Detta är en förening som passar ypperligt för exempelvis barnfamiljen.


Boarea
118.3 kvm
Avgift
6 654 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2022-01-26

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Ramsjövägen såldes av oss 2022-01-26. Se alla våra försäljningar i Björklinge samt även på Ramsjövägen.

Boka värdering

Katarina Wiksell

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Jenny Olofsson

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.