Sök Meny
Snart till salu

Försäljning av denna bostad är planerad men visningsdatum är ännu inte bestämt. Kontakta gärna ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Enköping / Lillsidan
Astrakangatan 2
Utgångspris: Kalkyl 3 600 000 kr
Boarea/biarea: 146/48 kvm
Driftkostnad: 33 758 kr/år
Rum: 4 rum, varav 3 är sovrum

Enköping - Lillsidan / Astrakangatan 2

Renoverad enplansvilla med pool

Mycket trevlig, renoverad enplansvilla med fint hörnläge samt pool, belägen i omtyckt och barnvänligt villaområde. Villan har en bra planlösning om ca 146 kvm boarea fördelat på 4 rum och kök, varav 3 sovrum, 2 Wc/duschrum, tvättstuga och gäst Wc. Välplanerat och trevligt kök med matplats i toppskick renoverat 2013. Två Wc/duschrum varav det större helrenoverat 2013 och en gäst Wc renoverad 2014. Ljust och luftigt vardagsrum med stora glaspartier som ger fint ljusinsläpp, öppen spis med nyinsatt spiskassett och utgång till altan. Rymlig altan under tak, där trädäcket dels löper runt husets ena gavel till en uteplats med paviljong och dessutom hela vägen till poolområdet. Poolen är i glasfiber och har ett pooltak som möjliggör bad även i dåligt väder. Trädgård med fina gräsytor, buskage, prydnadsträd, trädgårdsland med bl a hallon-/och björnbärsbuskar samt ett äldre förråd om ca 10 kvm. Garage med plats för en bil samt plats för ytterligare 2 bilar på uppfarten. Från bostaden är det gångavstånd till bl a Enköping centrum där all tänkbar service och kommunikationer finns att tillgå, skola, barnomsorg samt Enavallens idrottsplats. Varmt välkommen till ett bekvämt, centralt och välskött boende i ett av Enköpings populäraste villaområden!

Lägg till Kommentarer från vänner och ägare

Vi har bott här sedan 2013 och trivts väldigt bra med närheten till centrum, bibliotek mm. Sedan mars 2016 är jag änkling och har valt att flytta till min hemstad i en lägenhet. I höst blir sannolikt den nya Munksundsskolan färdig bar ett stenkast på andra sidan Enköpings ån.

Johan Muda
Lägg till Vad vi gillar med Astrakangatan 2

Pool uppvärmd med luftvärmepump, vatten från ån mao ringa kostnader

  • 1

Bärbuskar och möjlighet till plantering av tomater och andra kryddor i pallkragar

  • 1

Fri utsikt

  • 1

Tillräckligt parkeringsutrymme

  • 1

Barnvänligt område

  • 1

Grön omgivning

  • 1

Solig trädgård

  • 1
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten