Bergsgatan 8 / Sankt Ilian / Enköping

2:a nära resecentrum

Slutpris
975 000 kr
Boarea
44 kvm
Avgift
3 004 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-12-16
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Bergsgatan såldes av oss 2019-12-16. Se alla våra försäljningar i Enköping samt även på Bergsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sankt Ilian är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välplanerad 2:a med balkong belägen i Sankt Ilian med närhet såväl till resecentrum, restauranger, skola och förskola samt gångavstånd till både centrum och till affärsområdet Myran. Rymlig hall med bra förvaringsmöjligheter. Ljust renoverat kök, rymligt vardagsrum med ekparkettgolv och utgång till balkong, mindre sovrum och badrum med dusch. Till lägenheten hör ett stort källarförråd och även ett vindsförråd. Mycket välskött förening. Brf Sörgården har en stor, lummig innergård med lekplats, utemöbler, paviljong och och grill. Varmt välkommen på visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.