Klippervägen 24 / Bredsand / Enköping / Nyproduktion

Nybyggd enplansvilla nära Mälaren!

Slutpris
4 550 000 kr
Boarea
157 kvm
Totalareal
1 837 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2019-02-06
Bostaden är såld!

Denna villa på Klippervägen såldes av oss 2019-02-06. Se alla våra försäljningar i Enköping samt även på Klippervägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bredsand är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nybyggd och stilren enplansvilla i attraktiva bostadsområdet Bredsand med kort promenad till Mälaren, långgrund sandstrand, underbar natur och närhet till flertal båtklubbar! Platsbyggd och arkitektritad villa byggt i lösvirke. Med hög standard rätt igenom. Innerväggar består av gips, plywood och isolerade innerväggar. Inne dörrarna är homogena mm.
Enplansvillan erbjuder totalt 5 rum och kök, varav 4 sovrum med härlig planlösning och fina umgängesytor. Kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning - dessutom har matsalsdelen högt i tak, stora fönsterpartier och utgång till uteterrassen. Därtill finns dubbla, helkaklade badrum, rymlig tvättstuga med groventré samt klädkammare. Huset har mycket fina materialval och genomgående vattenburen golvvärme (fjärrvärme) på ekparkettgolv resp klinkers i badrummen, hall, kök och tvättstuga. Braskamin för mysiga höst- och vinterkvällar. Gigantisk uteterrass i bästa sydvästläge. Fristående, isolerat garage. Stor, friköpt tomt (delvis naturtomt) om 1837 kvm som gränsar mot skogen. Fiberanslutning. Vid nybyggnation är kommunala fastighetsavgiften befriad i 15 år.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration