Långtora Lygnesta 6

Långtora Lygnesta 6


Långtora— Enköping

Långtora Lygnesta 6Långtora— Enköping

Enplanhus med en utsikt över åker och äng!

I natursköna Långtora med en vidsträckt utsikt finner du detta enplanshus. Huset bör passa såväl ung som gammal där allt ligger på samma plan men ändå erbjuder alla i familjen sin egen plats samt gott om sällskapsutrymmen. Huset är i behov av en hjälpande hand.
Huset erbjuder en välkomnande hall med gott om utrymme för kläder och skor, vardagsrum som inbjuder till umgänge, utgång till altan, stort kök med bra arbetsytor gör att man lockas till matlagning och bjudningar, tre sovrum, två badrum, tvättstuga och groventré. Man har delvis trädgårdstomt och delvis naturtomt med flera uppväxta fruktträd och plats för odling samt flera perenna växter. Altan och stenbelagd uteplats där man kan njuta av sol och skugga.
Stor uppfart med rum för flera bilar och ett rymligt garage med intilliggande förråd. I anslutning till garage finns ett externt förråd för all tänkbar förvaring.
Här bor ni i en barnfamiljsidyll. I området kan barnen leka fritt med närhet till skola och förskola. Café, tennisbana och padel samt det aktiva fjärdhundraland med många lokala företagare finns i området är bara några av de aktiviteter som bygden erbjuder. Vacker natur men ändå med närhet till allt vad staden har att erbjuda. Bra pendlingsläge med närhet till flera större städer inom 1 timme.
Ett boende utöver det vanliga med ett stort mått av livskvalité!


Boarea
121 kvm
Driftkostnad
24 043 kr/år
Tomtarea
1 334 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2024-02-02

Mäklarhuset Enköping

Denna villa på Långtora Lygnesta såldes av oss 2024-02-02. Se alla våra försäljningar i Enköping samt även på Långtora Lygnesta.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad