Lilla Vägen 13 / Centrum / Enköping

3 rok i centrum med hiss och stor balkong!

Slutpris
2 505 000 kr
Boarea
89 kvm
Avgift
5 063 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2020-06-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Lilla Vägen såldes av oss 2020-06-18. Se alla våra försäljningar i Enköping samt även på Lilla Vägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Modern lägenhet med utsikt mot innergården. Den här fina 3-rumslägenheten är belägen två trappor upp med hiss. Här är det nära till allt - centrum, natur, förskolor, skola, livsmedelsaffär. Bostadsrätten byggdes 2005 och är om 89 kvm fördelat på välkomnande hall, två rymliga sovrum, vardagsrum med utgång till balkong mot innergård, kök, badrum och förråd. Stilfulla materialval med genomgående ekparkettgolv och ljusa tapeter. Hiss finns. Pendlarvänligt läge, fina gång- och cykelvägar och goda busskommunikationer. Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.