Tistelgatan 29

Tistelgatan 29

Slutpris

4 750 000 kr


Enköping

Tistelgatan 29


Slutpris
4 750 000 kr

Enköping

Energieffektivt, helrenoverat, stilrent och exklusivt på Munksundet!

Välkommen till Tistelgatan 29 en helrenoverad villa på insynsskyddad hörntomt. Detta bör vara en drömbostad som passar många. Fastigheten är mycket välskött och har många fina inslag som gör denna bostad helt unik. Detaljer som är utöver det det vanliga är bland annat; infällda spotlightsbelysningar (led), påkostad fasadbelysning, automatiska jalusier för fönster samt ett stort uterum med marmorgolv. Dessutom finns en värmande braskamin och en ny solcellsanläggning som håller energikostnaderna nere. Allt i absolut toppskick! Interiört har säljarna satsat på exklusiva materialval, t ex italiensk marmor på golv och i badrum, granit i köket på köksö och bänkar, hög standard på vitvaror och helkaklade badrum. Stora ljusinsläpp och den öppna planlösningen, tillsammans med det inglasade uterummet ger bostaden en fin karaktär med plats för många. Friköpt hörntomt om 710 kvm med extremt fint solläge. Generöst tilltagna uteplatser runt huset med både stenbeläggning och trall med infälld markbelysning. Här finns även en friggebod och gott om bilplatser på infarten. Fiberanslutning. Detta är ett bostad som måste upplevas på plats. Välkomna på visning!


Boarea/biarea
160/30 kvm
Driftkostnad
32 989 kr/år
Tomtarea
710 kvm
Rum
6 rum (3-5 sovrum)
Såld
2023-03-15

Mäklarhuset Enköping

Denna villa på Tistelgatan såldes av oss 2023-03-15. Se alla våra försäljningar i Enköping samt även på Tistelgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.