Vallby Lidingby 8 / Vallby Lidingby / Enköping

Komplett hästgård om ca 15,5 hektar

Slutpris
9 500 000 kr
Boarea
300 kvm
Totalareal
15,5196 ha
Rum
9 rum (4 sovrum)
Fastigh.bet
ENKÖPING LIDINGBY 4:1
Objekttyp
Hästgård
Inriktning
Hästgård
Såld
2019-09-26
Bostaden är såld!

Denna gård på Vallby Lidingby såldes av oss 2019-09-26. Se alla våra försäljningar i Enköping samt även på Vallby Lidingby

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vallby Lidingby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Komplett hästgård om ca 15,5 hektar med utmärkt arrondering och med naturskönt läge mitt i Mälardalen, ca 6 km söder om Enköping och knappt en timme med bil från Stockholm. Vackert och rymligt boningshus med anor från 1700-talet. 2-planshuset med traditionellt byggnadssätt med 6-delat plan har 9 rum och kök varav 4 sovrum (möjlighet till fler) och med en boarea om ca 300 kvm. Mangårdsbyggnaden och den 8-kantiga paviljongen har en fin utsikt över ägorna och hagarna! Vi kan stolt presentera denna hästgård som med en markareal om 15,5 hektar som möjliggör en hållbar och funktionell hästhållning för att fylla stallets alla 13 boxar. I stallet finns även spolspilta, sadelkammare och tvättrum. Stallet om ca 210 kvm är byggt i vinkel med ladugården (ca 300 kvm) med lika stor höskulle. Ridhuset om 18 x 43 meter och med läktare för ca 45 sittande åskådare. Belyst uteridbana / paddock om 30 x 60 meter med bra ridunderlag samt en iordningställd trav-/ridbana om ca 1 kilometer på fastigheten. Fina hagar i varierande storlekar och bra betesmark samt mycket fina ridvägar i området. Gjuten gödselplatta. Flertal ekonomibyggnader, bl a en isolerad och uppvärmd maskinhall/verkstad om 300 kvm samt entresolplan om 100 kvm. Därutöver gästhus/pannrum, garage, uthus, f d smedja, f d hönshus/vedbod och skjul. Fiberanslutning. Renovering av gården och flertal av byggnaderna har skett senaste åren. Till fastigheten följer en andel i samfällighet vid Kolarvik (gång- och cykelavstånd, ca 2,5 km) med brygga, sandstrand och båtplats. Fiskevatten, småviltsjakt och ev möjlighet till älgjakt.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten