Veckholms-Väppeby 27

Veckholms-Väppeby 27


Veckholms Väppeby— Enköping

Veckholms-Väppeby 27



Veckholms Väppeby— Enköping

Gård med stor potential!

Med anor från sekelskiftet har du äntligen tillfälle att förvärva denna fina mälarnära gård om ca 3 hektar belägen utanför Enköping. Gården är i stort behov av en hjälpande hand för att återfå sin prakt. Endast 1 timmes bilfärd från Stockholm, 20 min till Enköping, 40 minuter till Västerås och 45 min till Uppsala. Här kan man enkelt pendla både via tåg eller via motorväg tack vare gårdens centrala läge. Gården fördelar sig på mangårdsbyggnad med 6 rum med detaljer trägolv, flera eldstäder samt flygel/undantag om 4 rok som kan fungera som gästhus eller uthyrning.
Trädgården är lättskött med stora grönytor, altan under tak , ett magasin och ett häbre för praktisk förvaring.
På andra sidan vägen finns flera ekonomibyggnader med både en stor ladugård om ca 600-700 kvm med gjutet golv och högt i tak, ladugården kan man göra om till häststall om så önskas. Det finns även en maskinhall med delvis gjutet golv och flera andra praktiska förrådsbyggnader.
Från gården kan man enkelt ta sig till Staxhammars klippbad eller Badbrygga vid Ön. Är man båtintresserad finns Veckholms ångbåtsbryggförening som man kan kontakta. Fina promenadstråk och upp till 6 mils snitslade ridvägar.

Välkommen till en gård som erbjuder stor potential!


Boarea
310 kvm
Driftkostnad
56 107 kr/år
Tomtarea
2.7896 ha
Fastigh.bet
ENKÖPING VECKHOLMS-VÄPPEBY 1:5
Såld
2021-12-27

Mäklarhuset Enköping

Denna gård på Veckholms-Väppeby såldes av oss 2021-12-27. Se alla våra försäljningar i Enköping samt även på Veckholms-Väppeby.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.